perjantai 25. marraskuuta 2016

ja taas Avonin tilausta

Tämän Avonin tilauksen kanssa meinasi käydä pieni moka, sillä olin ainoastaan tallentanut tilauksen, en lähettänyt sitä. Siispä odotin ja odotin ja odotin, mutta mitään ei tapahtunut. Aloin pohtia, sainko edes tilausvahvistusta sähköpostiin. Sitten hoksasin, että täytyykin tehdä toinen tilaus ensimmäisen lisäksi ja sivuilta sitten huomasin, että eihän se ensimmäinen edes ole lähtenyt! Siispä yhdistin ensimmäiseen tilaukseen toisen tilauksen jutut ja säästin yhdet postikulut. Tällä kertaa tilaus näytti tältä:


Ensimmäisenä Brazil Waterfall - suihkugeeli J:lle. Tätä pystyi nuuskimaan jostakin aiemmasta kuvastosta ja silloin päätin, että tämän tilaan J:lle. Ihan hyvä oikeastikin!

Samoin tuota Reindeer - kylpyvaahtoa pystyi tuoksuttelemaan K16-kuvastosta ja pakkohan tämä oli saada. Kylpyammetta meillä ei ole, mutta ehkäpä tämän käytän ihan suihkugeelin tapaan. Olin vähän pettynyt tämän tuoksuun näin pullosta nuuhkiessa. Mielestäni siinä kuvaston tuoksutäplässä tämä tuoksui paremmalle. Pullosta nuuhkiessa tämä on paljon esanssisempi ja ei niin pehmeä tuoksu. Oikeasti tämä taitaa olla lapsille suunnattu tuote, mutta saa sitä aikuinenkin joskus olla lapsenmielinen! Voi olla, että minulla tämän käyttö ei ajoitu joululle (on siis joulutuote, mutta ei mielestäni silti tuoksu hirveän jouluiselle esanssisuuden vuoksi), sillä käytän yleensä vain yhtä suihkutuotetta kerrallaan ja minulla on puolen litran pönttö I love... - merkin vaahtokarkkisuihkaria!

Demotuotteista nappasin toisenkin suihkugeelin Berries in Chocolate, kun tämä maksoi vain 0,95 €. Itseasiassa jostakin ohuemmasta lipareesta tätä pystyi tuoksuttelemaan ja fiilis oli ihan jees, mutta taidanpa kuitenkin pakata tämän huomenna mukaan ja vien tuliaisiksi Jonnalle, sillä menen hänen luokseen Seinäjoelle.

Minulla on nytkin Avonin shampoo käytössä, mutta se on Advance Techniques - tuoteperhettä. Päätin kokeilla näitä edullisempia shampoita ja nappasin tämän Talvishampoon, jossa tuoksuna on karpalo ja hunaja. Tätäkin pystyi nuuskimaan jostakin kuvastosta. Jälleen kerran olen hieman pettynyt oikeaan tuoksuun. Vähän turhan esanssinen tämäkin, eikä niin pehmeä kuin kuvastosta nuuskiessa. Ei tämä silti paha ole, joten varmasti käytän tämän, mikäli on hyvä tuote muuten. Tietysti ymmärrän, etteivät tuoksu voi kuvastossa olla tasan samoja kuin suoraan pullosta nuuhkiessa, sillä tuoksuun sekoittuu varmasti myös paperin ja painomusteen hajuja, eikä itse tuotetta varmasti ole hierottu lehden sivulle. Miten lie ne tuoksukohdat toteutetaan kuvastoihin? (Kokeilkaa joskus katsoa kuvaston sivua, jossa tuoksukohta on, valoa vasten, niin näkee sellaisen laajemman ympyrän, josta siis voi kevyesti hieromalla saada tuoksun esiin! Se tuoksuva kohta siis on laajempi kuin se painettu ympyrä, missä ohjeistetaan testaamaan.)

Palataanpa taas tilaukseen. Nutra Effects - sarjan vartalovoide. Tätäkin pystyi jostakin lehdestä haistelemaan, vaikka tuoksu mieto onkin. Tässä on mantelinsiemenöljyä. Tämän tuoksuun ei tarvinnut pettyä! Tulee varmasti käytettyä. Sain joskus testerin tämän sarjan Ultimate Moisture - vartalovoiteesta ja se oli ihan jees.

Sitten nappasin vielä hiuksille hoitoainesuihkeen, sillä mulla on tällä hetkellä jätettävänä hoitoaineena ainoastaan latvahoitoaine ja tuntuu, että hiukset tahtovat vähän pörröttyä, kun pipoakin tulee pidettyä. Tuoksuna aprikoosi ja shea. En oikein osaa muodostaa mielipidettä tuoksusta. Pitäisi päästä suihkimaan tätä hiuksiin. Hieman tunkkaisen ja muovisen oloinen oli. Uskoisin kuitenkin tuon hoitosuihkeen käyttäväni. Koostumus vaikutti voidemaiselta, ei siis vesimäiseltä, mitä tällaiset hoitoaineetkin yleensä ovat.

Tilauksessa oli vielä yksi tuote, mutta palaan siihen ihan omassa postauksessaan, kunhan olen siihen vähän paremmin vielä tutustunut!

Tästä tilauksesta jäi siis tuoksujen osalta vähän plääh - fiilis ja voi olla, että pidänkin nyt taukoa Avonin tuotteista. Olenkin ajatellut, että pitäisi kokeilla Oriflamen tuotteita. Kokemusta minulla on oikeastaan vain ripsiväreistä, jotka ovat loistavia! Usein netissä asetellaan vastakkain Avonia ja Oriflamea ja olisikin kiva verrata niitä. Mutta katsotaan sitä Oriflamea myöhemmin. Nyt alkaa olla varastossa sen verran tuotteita, ettei tarvitse vähään aikaan tilailla. Hyvinvoinnin tavaratalosta kylläkin on tilaus tulossa. Nythän siellä on kivoja Black Friday - tarjouksia. Minä ajattelin sulkea kukkaron nyörit tänään (ja vähän pitemmäksikin aikaa kosmetiikan osalta), kun jos jonkinlaista tilausta on tullut tehtyä ja joululahjojakin on pitänyt ostella.

Teen siis myöhemmin postausta vielä yhdestä Avonin tilaukseen kuuluneesta tuotteesta ja koska kuukausi on kohta ohi, onkin sitten jo kuukauden loppuneet - postauksen aika. Vaikka aloin kerätä tyhjiä ja roskiin meneviä purnukoita vasta kuun puolivälin paikkeilla, on niitä jokunen kertynytkin. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti