tiistai 15. marraskuuta 2016

pieni Avon-tilaus

Piheys on välillä hieman tylsä luonteenpiirre, mutta välillä ihan hyödyllinenkin. Varsinkin, jos katsoo piiitkää listaa Avonin tuotteista, joita haluaisin tilata ja päästä kokeilemaan. Loppumetreillä järki alkaa kuitenkin pakottaa päätä. "En juuri nyt tarvitse tätä, joten voin tilata sen jostakin toisesta kampanjasta myöhemmin." "Enpä olekaan varma tämän tuotteen aiheuttamista fiiliksistä." "Täytyypä ensin lukea lisää arvosteluja ja kokemuksia tästä tuotteesta." "Voisikohan tämän saada halvemmalta jostakin toisesta kampanjasta?" Näin tänne kirjoitettuna tuntuu hölmöltä, mutta tällaista on minun ostoskäyttäytyminen ja ihan hyvä niin. Ei tule tehtyä heräteostoksia.

Tämän tilauksen tein siis Avonin kampanjasta 15 ja ehdinkin eilen nakutella tilauksen myös kampanjasta 16. Molemmat siis kuivuivat vähän kokoon loppujenlopuksi, mutta näillä mennään.


Tilasin siis 3 kpl Foot Works Vanilla Berry - jalkavoidetta, kun oli muutamat tietyt tuotteet tarjouksessa 3 kpl = 6 €. Otin sitten pelkästään näitä, sillä ihastuin niin kovin tähän tuoksuun, kun kuvastosta sitä pystyi nuuskimaan. Kuvassa on vain kaksi, sillä yhden lykkäsin jo mukaan äidin joululahjaan. Nuo kaksi taidan pitää itse. Se tuoksu vaan on niin ihana!

Jogurttivartalokuorinta oli hieman vahinkolaukaus, sillä en muistanutkaan, että mullahan on jemmassa Yves Rocherin vartalokuorinta, jonka saankin ihan piakkoin käyttöön. Noh, luulenpa että tuo Yvesin kuorinta on aika nopsaan käytetty.

Nettitarjouksista nappasin Advance Techniques BB-hiusnaamion. En nyt yhtäkkiä löytänyt tätä tuotetta nettisivuilta ja aloinkin pohtia, ovatko nämä nettitarjoukset jotain myynnistä poistuvia tuotteita. Käytän tämän luultavasti hoitoaineen tapaan, ellei ole liian hoitava. Tuoksu oli tässäkin miellyttävä.

Paketti seikkaili maailmalla vähän pitemmän aikaa, sillä olin vahingossa tilannut paketin kotiinkuljetuksena. Sään vuoksi pakettia ei saatu jaettua ajallaan viime torstaina, joten tämä kuskattiin minulle vihdoin ja viimein eilen illalla. Kampanjan 16 paketin tilasin pakettiautomaattiin ja sen pitäisi sinne ilmestyä perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti