tiistai 6. joulukuuta 2016

itsenäisyyspäivän ihonhoitoa: putsarisuositus

Lueskelin kommentteja ja arvioita kerran Yves Rocherin tilausta tehdessä. Sivustollahan voi kommentoida ja arvostella tuotteita. Huomioni kiinnitti tämä puhdistusgeeli, jonka ehkä Yvesin yhdeksi kulttituotteeksikin voisi nimetä. (Tai koko tuotesarja!)


Kyseessä on siis paljon kehuja saanut Pure Calmille - puhdistusgeeli, joka sisältää luomuviljeltyä kamomillaa. Tämän luvataan puhdistavan syvältä ja palauttavan ihon hyvinvoinnin ja sopivan kaikille ihotyypeille. Yleensä geelimäiset putsarit mielletään lähinnä epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, joten mielikuva niistä on hyvin pesevä ja jopa kuivattava. Itsekin vähän pelkäsin tämän kuivattavan, mutta ihoni ei ole ollut koskaan näin hyvässä kondiksessa kuin nyt! Tässä on siis puhdistusteho kohdallaan ilman kuivattavaa vaikutusta! Tuoksukin on aivan ihana! Raikas ja kirpsakka, mutta pehmeä.

Pullon ulkonäössä huomion kiinnittää design, nimittäin Yvesin tuotteet ja logohan ovat uudistuneet jo vuosia sitten, mutta tässä tuotteessa on edelleen vanha logo. Pullo on kuitenkin kiva ja geelissä on hauskoja ilmakuplia. Uskon tämän pullollisen kestävän pitkään, sillä tätä riittää vain pieni määrä.

Huomasin, että tämä putsari on nyt Yvesillä joulutarjouksessa 3,90 €, mikäli haluat päästä kokeilemaan! Minä tulen varmasti jatkossakin ostamaan tätä. On tämä vaan huipputuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti