lauantai 31. joulukuuta 2016

joulun kosmetiikkalahjat & Tapaninpäivän ostokset

Tänään koitti paluu takaisin etelään ja päätin päättää jo bloginkin joululoman esittelemällä joulun kosmetiikkalahjat ja Tapaninpäivän ostokset. En siis vielä käykään joulukuun loppuneiden tuotteiden kimppuun!

Lähdimme siis aatonaattona kotikonnuille Pohjois-Pohjanmaalle. Koska meillä oli Nöpö-kissa mukana, tukikohtamme oli J:n koti, kun siellä ei lemmikkejä ole. Minun vanhemmillani on siis kaksi kissaa, joten Nöpöä ei sinne kannata viedä. Aattoiltana kävimme myös vanhemmillani ja Nöpö saikin jäädä J:n porukoiden ihastukseksi ja vihastukseksi. Jo aatonaattona huomattiin autosta tavaroita purkaessa, että yksi joululahjakassi jäi kotiin. Kyseinen kassi olisi ollut vieläpä se tärkein, sillä siellä oli J:n porukoiden kuin myös minunkin porukoiden lahjat. Täytyykin siis suunnata huomenna postittamaan unohtuneet lahjat. Kyllä sillä hetkellä kismitti suuresti! Onneksi oli tuomisina sentään taatelikakkua kummankin porukoille.

Aatto hurahti siis aika nopeasti ohi. J:lle tulikin paljon ajelua, sillä hän pääsi joulupukin kuskiksi. Luntahan kyllä sielläpäin riitti, joten olisi pukki varmasti päässyt poroillakin eteenpäin... ;) Ajokelit olivat kyllä kamalat ja onneksi otettiin J:n vanhempien auto lainaan, sillä meidän autossa on vain kitkarenkaat. Joulupäivänä suunnattiin J:n mummolaan ja siellä saatiin lisää jouluruokaa. Käytiin myös syöttelemässä poroja ja ostettiin poronkäristyslihatkin.

Tapaninpäivänä käytiin ostoksilla ja ruokakaupassa, kun J halusi kokata. Tiistaista eteenpäin teinkin sitten etänä töitä ja keskiviikkoiltana suunnattiin taas minun porukoille ja oltiin yötäkin. Vietiin mukana osana käristyslihoista ja saatiinkin ruuaksi makoisaa poronkäristystä. Eilen illalla käytiin vielä Keminmaassa ystävien luona ja tänään suunnattiin kotiin. Autokyytiä on siis piisannut ja meikäläisen alaselkä ja vasen jalka ovat vihoitelleet tästä paljon. Viimeisimpänä vihoittelujoukkoon liittyi vasen alaviisaudenhammas, joka on tuhottoman kipeä hakiessaan paikkaa ikenen alla.

Mutta siirrytäänpä sitten kosmetiikan puolelle! Käydään ensin joululahjojen kimppuun.


Äidillä on tapana laittaa joululahjaksi joko Yves Rocheria tai Dermosilia ja pussukasta paljastui tällä kertaa Yves Rocheria! Vadelma-piparminttu - suihkugeeli tuoksuu oikein kivalle ja odotankin jo innolla, että saisin entisiä käytettyä alta pois, jotta pääsisin tämän kimppuun. Pullossa on 400 ml tavaraa, joten tästä kyllä piisaa pitkäksi aikaa. Korkki on napsautettava ja on muutes pirun tiukka! Auts!

Pussukasta löytyi myös macadamia-huulirasva. Tässä on edelleen muovit päällä, sillä yritän kulutella noita entisiä pois, ennen kuin korkkaan tämän. En siis osaa sanoa tästä sen enempää.

Mukana oli vielä minihajuvesi Voile d'Ambre. Normaalisti en tällaisista tuoksuista niin välitä, mutta nyt äidin valinta on mennyt nappiin! Minun mielestäni tämä muistuttaa aavistuksen äidilläni olevaa ikivanhaa Yvesin Orchidee-tuoksua, josta tykkäsin paljon lapsena, vaikka samoja tuoksuvivahteita näissä ei pitäisi olla. Tähän siis kuitenkin ihastuin, vaikkei tätä ehkä 25-vuotiaalle kuvittelisi. Pullo on myös kivannäköinen. Saa nähdä, hankkisinko ihan täysikokoisenkin pullon!


Tapaninpäivän ostokset eivät sitten menneetkään niin hyvin putkeen kuin äidin hajuvesivalinta. Huomasin unohtaneeni kuivashampoon kotiin, joten Sokokselta ostin mini-Batisten. Tässä nyt ei vielä mitään ihmeellistä ollut, mutta päätin kokeilla tuota Rimmelin uudistunutta Match Perfection - meikkivoidetta. Otin vaaleimman sävyn ja kun sitten kokeilin tätä, niin tämä näytti ihan hirveältä naamalla! Levittyi jotenkin epätasaisesti ja läikikkäästi ja korosti kasvoissa olevaa nukkaa jnejnejne. Ideahan tässä meikkivoiteessa olisi mieleeni, kun on kosteuttava, mutta ei jatkoon!

Jatkoon ei pääse myöskään L'Orealin Super Liner Superstar. Testeriä kokeilin Stockmannilla ja vaikutti ihan hyvältä, mutta kun koitit silmiin rajausta piirtää, jälki oli enemmän harmaata ja tuntui, että uusi veto söi sitten alta koko rajauksen. Olisin ostanut vanhan tutun hyväksihavaitun Lindexin eyelinerin, mutta sitäpä ei Oulun keskustan Lindexissä ollutkaan, eikä viitsitty muualle lähteä. Erehdyin nuuhkaisemaan vanhaa Lindexin eyelineriani ja haisi ikään kuin homeelle! Onhan se toki hyvän tovin meikkipussissa jo mukana kulkenutkin.

Phuuh, kuka jaksoi lukea tänne asti? Pitäisi esitellä vielä Maria Glow-blogin Marialta saamani pienet muistamiset, mutta niitä en enää tähän tunge. Maria siis halusi muistaa minua, sillä kuulun ahkerimpiin kommentoijiin hänen blogissaan. Niistä lisää siis myöhemmin! Ensi kerralla jos sitten ne joulukuun loppuneet. Ja hei, hyvää ja turvallista uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti