maanantai 19. joulukuuta 2016

kumpikampi: Feet Up vs Foot Works

En voinut vastustaa kiusausta, vaan korkkasin tuossa muutama päivä sitten Oriflamen Feet Up Festive Time - jalkavoiteen. Koin, että Avonin jalkavoide jättää kantapäät edelleen karheiksi, joten mietin, miksi siis käytän turhaan liian kevyttä tuotetta. Oliko Oriflame sitten parempi?


Tarkastellaan ensin pakkauksia. Mielestäni molemmat ovat ulkoasultaan kivan näköisiä, mutta ehkä enemmän minua houkuttaisi tuo Oriflame kokonaisuudessaan. Avonissa tuo punainen osuus on kyllä kivan näköinen. Molemmissa pakkauksissa on 75 ml.

Oriflamen jalkavoide tuoksuu luumulle ja Avonin vaniljalta ja marjoilta. Tuoksut ovat aika samantyylisiä makeudeltaan ja muistuttavat jotenkin toisiaan, vaikka toinen on marjaisa ja toinen luumuinen ja ne ovat eri merkkien. Usein kyllä Avonia ja Oriflamea verrataan keskenään, sillä tuotteissa ja tuotesarjoissa on yhteneväisyyksiä. Luultavasti siis Oriflame on matkinut Avonia, mutta minä en jaksa takertua siihen, kuka on ollut ensin ja missä. Näkeehän tämän saman ilmiön muidenkin merkkien kanssa. Kun joku keksii jotain uutta, löytyy samanlainen tuote kohta joltakin muultakin merkiltä. Mutta ei siitä sen enempää.

Kumpi tuote sitten oli parempi vai olivatko ne yhtä huonoja? Pakko sanoa, että Oriflame yllätti, vaikka pelkäsin sen olevan hyvin samanlainen Avonin voiteen kanssa. Kantapäät eivät edelleenkään ole verrattavissa ns. vauvan peppuun, mutta karheus on poissa. Ei tartu paljaat kintut mattoon, kuten Avonia käyttäessä kävi. Matolla avojaloin kävellessä tunsi, että kantapäät ovat karheat ja matto tuntui lähtevän mukaan. Oriflame siis voitti tämän taiston.

Toki niin Avonilla kuin Oriflamellakin on useita erilaisia jalkavoidevaihtoehtoja, joten varmaan Avoniltakin löytyisi vielä kosteuttavampi versio. Nämä olivat kuitenkin niin samankaltaiset, että sopivat hyvin vertailuun.

Käytättekö te jalkavoiteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti