lauantai 3. joulukuuta 2016

marraskuun roskat

Vihdoinkin oli sen verran päivänvaloa, että sain kuvattua marraskuussa loppuneet tai muuten roskiin menevät purnukat. Mennään siis asiaan:


Cienin Indian Summer - suihkugeeli. Edullinen, perus, toimiva, hyvä tuoksu, vähän tylsä muuten. Voisin joskus ostaa uudelleen, mikäli on saatavilla.

Matrixin Total Results Color Care - hoitoaine menee puolillaan olevana roskikseen. Tämä haisee jotenkin "kusimaiselle!" On varmasti pilalla, ellei sitten kuulu haista pahalle ja vähän pistävälle. Ei mielestäni ollut mikään ihmeellinen tuote. Tuskinpa tulen hankkimaan uudelleen. Ostin tämän joskus lahjakortilla Oulun Hiustalo Outletista.

XZ Tyrni - hiuslakasta taisi loppua kaasu, sillä ei sieltä ainakaan lakkaa tule ulos, vaikka sitä vielä vähän pullossa olisi. Pihisee vain, vaikka suuttimen olen putsannut moneen kertaan. Kyllästyinkin tähän jo. Ei mikään superhypermahtava. En osaa sanoa, tulenko tätä ostamaan enää. Suomalaisia tuotteita olisi kyllä kiva ostaa.

Pyöreä purkki on Dermosilin Senses - vartalonkuorinta. Kiva, aika voimakas tuoksu. Voidemainen koostumus, jossa harvakseltaan isoja rakeita. Rakeiden vähyyden ja hankalan purkin vuoksi en taida hankkia uudelleen. Olen enemmän tuubi-ihmisiä. Ja rakeisempien kuorintojen. Dermosil on myös suomalainen.

Hurraw! Licorice - huulirasvaan meni hermot. Se on kulkenut laukussa, mutta ihan ahkerasti sitä on silti tullut käytettyä. Nyt pakkasten tultua tuntuu, että tästä ei vaan ole mitään apua. Tätä saa olla laittamassa vähän väliä uudelleen ja silti huulissa on ne samat irtonaiset riekaleet, jotka tekisi mieli repäistä irti. Löydän toimivampiakin huulirasvoja. Tuskin enää Hurraw! - rasvoja ostan.

Huulirasvan alapuolella on Hugo Bossin Jour Pour Femme - hajuvesinäyte. Sain jonkun Huuto.netistä ostamani kosmetiikkapaketin mukana kaksi näitä. Tuoksu ei ihan minua ole. Pidän enemmän Nuit Pour Femmestä. Mutta tuli silti käytettyä lähinnä reissuilla pienen koon vuoksi. (Vinkki: Huuto.netistä löytyy valtavasti eri hajuvesistä näytekokoja. Mikäli esimerkiksi reissuun ei halua täysikokoista pulloa mukaan, kannattaa hankkia pieni näytekoko suosikkituoksusta tai miksei ihan uudesta tuttavuudesta.)

Cutrinin Colorism - shampoon matkakoko loppui myös. Hoitoainetta on vielä jäljellä. Nämä näytekoot ovat myös peräisin Hiustalo Outletista ja näillä on tukkaa pesty ja hoidettu ihmeellisen monta kertaa. Muistaakseni nämä kulkivat mukanani elokuussa Oulussa reissatessa, eivätkä ehtineet siinä neljän viikon aikana loppua. Ihan kivoja tuotteita. Tuoksu oli myös hyvä ja raikas marjainen. Voisin hankkia täysikokoiset, mutta en taida raskia, sillä minulle riittää marketinkin tuotteet. (Ellen sitten vielä eksy Lumenen tehtaanmyymälään, josta voi saada tuotteita edullisemmin.) Cutrin on siis suomalainen ja Lumenen valmistama.

Yves Rocherin laventelijalkavoide oli myös matkakoko, joka kuului tilaajalahjana olleeseen muutaman tuotteen pakettiin. Tämä odottelikin vuoroaan kauan, sillä aiempi Dermosilin jalkavoide tuntui kestävän ikuisuuden. Tämä jalkavoide olikin lopulta nopeasti käytetty. En yleensä pidä laventelin tuoksusta, mutta tämä oli hyvän tuoksuinen. Tuoksu vaan oli aika voimakas ja J kommentoi tämän tuoksuvan Raidilta. Tehoiltaankin tämä oli ihan jees. Voisin hankkia uudelleen.

Viimeisenä Herbina Fresh - antiperspirantti, josta tuli uusi suosikkini. Mieto, hyvä ja raikas tuoksu ja pito on hyvä. Plussaa, että on suomalainen. Ei ole aiheuttanut kiristystä, kutinaa tai mitään muutakaan kainaloissa. Suosittelen ja tulen varmasti ostamaan uudelleen!

Semmoiset roskat kertyi marraskuun puolivälistä lähtien. 5/9 siis "huteja." Kertokaa omia kokemuksianne näistä, mikäli tuttuja tuotteita löytyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti