perjantai 2. joulukuuta 2016

vielä se Avonin tilaukseen kuulunut tuote

Esitellessäni Avonin viimeisintä tilausta, puhuin vielä yhdestä tuotteesta, joka tilauksessa oli mukana. Otin sen heti käyttöön ja halusin kertoa siitä vasta, kun saisin siitä käyttökokemuksia. Ja tällainen tuote siis on kyseessä:


Kyseessä on siis silikoninen kasvoharja. (Voiko tuota sanoa harjaksi? No, puhutaan harjasta, kuten kuvastossakin.) Tämä toimii niinkin yksinkertaisesti, että levitä/hiero käyttämääsi puhdistustuotetta kasvoille ja pyörittele tällä silikonisella harjalla. Lähtee meikit (kuten kuvasta varmasti voi päätellä, on siis vähän värjäytynyt jo) ja putsaa hellävaraisesti. Olen käyttänyt Konjac-sientä jo jonkin aikaa kasvojenpuhdistuksessa putsarin kaverina, mutta ajattelin kokeilla tätä Avonin vempelettä, sillä tämä on varmasti pitkäikäisempi ja vieläpä edullisempikin. Konjac-sienihän suositellaan vaihdettavaksi noin kolmen kuukauden välein, mutta uskoisin tämän silikonisen harjan olevan pitkäikäisempi, kunhan sen pitää puhtaana. Eli pitkässä juoksussa tuo kasvoharja tulee edullisemmaksi.

Tykkään kyllä tästä kasvoharjasta, sillä se on hellävarainen. Tällä on hankala hangata liian voimallisesti, johon saatan sortua Konjac-sienen kanssa, mikä ei ole suotavaa. Ihoni kunto ei siis missään nimessä ole ainakaan huonontunut tänä aikana, kun tuota kasvoharjaa olen käyttänyt. Käytön jälkeen putsaan harjan erikseen ja kädensijan imukupin ansiosta tämän voi iskeä vaikka seinälle niin, että vesi pääsee valumaan harjasten välistä pois.

Summa summarum, tämä jää näiden käyttökokemusten perusteella ehdottomasti käyttöön. Saatan vielä muutaman kerran sienestää kasvot Konjacin kanssa, mutta se alkaa olla siinä kunnossa, että roskis kutsuu. Ja tästäpä tulikin mieleen, että yritän tänään kuvata marraskuun loppuneet tuotteet! Niitä kertyi ihan kivasti, vaikka kuukauden alusta asti en niitä kerännytkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti