torstai 5. tammikuuta 2017

Dermosilia ja Essenceä

Vihdoin pääsen postaamaan tännekin. Tarkoitus oli postata niistä Marian lähettämistä pikkumuistamisista, mutta päätin, että postaan niistä vasta sitten, kun olen niitä päässyt käyttämään. Turha tehdä kahta postausta. Siispä käydään pikkuostosten kimppuun. (Kaikki on nyt näköjään pientä!)


Ensimmäiseksi Essencen Liquid Ink - eyeliner. Kerroinkin aiemmin, että Lindexin eyelinerini alkoi haiskahtaa oudolle (se ei muuten ollut roskapostauksessa, mihinhän se on joutunut?), joten ostin sen L'Orealin Super Liner Superstarin, joka oli täysi susi. Uuttahan siinä täytyi ruveta katselemaan, joten päätin rohkaistua kokeilemaan Essenceä. Osa eyelinereista oli hyllystä loppu, joten nappasin sitten tämän. Taisi olla halvinkin niistä (hinta muistaakseni 2,89 €?). Tämä on ollut parin käyttökerran perusteella ihan jees. Pysyy luomilla, vaikka luomet vähän rasvoittuisivatkin. Tällä onnistuu hyvin ohutkin rajaus.

Sitten pitkästä aikaa Dermosiliä. Tarvitsin uuden "beauty blenderin" ja ajattelin kokeilla Dermosilin versiota, kun sitä on niin paljon kehuttu. Lisäksi aikeissa oli ostaa Age Defence Elixir, johon ihastuin näytteen perusteella, mutta koriin eksyi puolet edullisempi Facial Serum Hyal-X3. Eli kyse siis kasvoseerumeista.

Kun nyt kerrankin Dermolta tilasin, niin klikkasin koriin vielä maailman parhaimman ripsivärin: Dermosilin Sport & Beach! Tämä on ihan mahtava ripsiväri, sillä väri pysyy ripsissä kuin tauti, mutta lähtee pelkällä lämpimällä vedellä. Lisäksi tällä saa muhkeat ja näyttävät ripset. Tykkään, tykkään, tykkään! Nyt kyllä houkuttaisi tilata Dermosililta vaikka mitä lisää!

Essence on siis päässyt tosi toimiin ja samoin pääsee Dermosilin meikkisieni. Seerumi ja ripsari saavat jäädä jonottamaan vuoroaan.

P.S. Kauneus & Terveys - lehden välissä tuli näyte Lumenen Blur - meikkivoiteesta. Olen sitä joskus kokeillut ja todennut sen täyspaskaksi. Olen jonkin aikaa pohtinut, että ehkä sitä pitäisi kokeilla uudelleen ja bb-sienen kanssa, joten näyte tuli kuin tilauksesta! Lisäksi lehden välissä olisi ollut näyte Lumenen uudistuneesta hyaluronitiivisteestä (Glow Boost), jonka vanhempaa versiota olen pullollisen käyttänyt, mutta näytepakkaus oli räjähtänyt ja levinnyt lehden väliin sotkien muutamat sivut. Jopa kannessa oli läntti. Harmi! Olisin halunnut sitäkin kokeilla. Sen hinta kun on uudistuksen myötä noussut valtavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti