sunnuntai 15. tammikuuta 2017

heräteostoksia

En tiedä, voiko tämän kertaisia pikkuostoksia täysin heräteostoksiksi nimittää. Tavallaan tarvetta oli. Ainakin päästä kokeilemaan. Kuuhailin yksikseni perjantaina Ison Omenan Cittarissa ja siitähän seuraa aina se, että kosmetiikkaosasto pitää tutkia. Toisaalta olin jo tätä Isadoran meikkivoidetta ehtinyt tutkimaan netistä, joten en sitä summassa napannut.


Kyseessä on siis Isadoran Cover Up Foundation & Concealer. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on todella peittävä meikkivoide, jonka luvataan sopivan kaikille ihotyypeille. Yleensä tässä vaiheessa hälytyskellot soivat päässäni ja niin olisi kannattanut niitä kuunnella nytkin. Kokeilin tätä tänään ja en oikein ole tyytyväinen. Ihoni on pintakuiva, joten tämä on melkoinen pakkeli ja vaikkei se keräänny ihohuokosiin, tuntuvat ihohuokoset hyppäävän silmille blurraavasta primerista huolimatta. Iho ei varsinaisesti näytä kuivalta, mutta jotenkin kuvittelisin, että mikäli alla ei olisi kosteusvoidetta tai iho olisi vielä kuivempi, lopputulos ei olisi hyvä. Meikkivoidetta voi kerrostaa, jolloin se toimii kuin peitevoide. Pienet punoitukset tämä peittää yhdelläkin kerroksella, mutta voimakkaampiin punoituksiin laitoin silti erikseen peitevoidetta. Meikki on ollut kasvoillani nyt reilut neljä tuntia ja pahin "pakkelisuus" on sulanut ja kasvoilla on sellainen luonnollinen hohto. Kiiltelystä ei siis ainakaan vielä voi puhua.

Luulenpa, että tämä lähtee myyntiin. Pelkään tämän olevan pitkässä juoksussa liian kuivattava minulle. Minua häiritsevät myös ihohuokoset, jotka jotenkin korostuvat, vaikka alla tosiaan on primer. Hyviä asioita tässä ovat oikeasti vaalea sävy ja peittävyys.

En oikein osaa sanoa, kenelle tätä suosittelisin. Tietysti sellaiselle, jolla on paljon peitettävää kasvoissa, mutta kuivaihoiselle tämä ei lupauksista huolimatta ole paras vaihtoehto. Koostumuksen perusteella lähtisin suosittelemaan tätä normaalille ja ehkä myös rasvoittuvalle iholle. Suuria ihohuokosia tällä ei yksistään saa häivytettyä, ja minä en onnistunut siinä primerinkaan kanssa. Hintaa tällä oli vajaa 22 € ja sävyvaihtoehtoja taisi olla 3.


Emotionin edustalla oli pöydässä vielä muutama tällainen Lumenen tuplapakkaus syväkosteuttavia kasvovoiteita. En ole aiemmin juuri näitä Lumenen voiteita käyttänyt ja syväkosteuttava sai minut nappaamaan tämän pakkauksen. Hintaa tällä oli 14,90 € ja luultavasti ennen Lumenen uudistumistakin tuohon hintaan olisi saanut vain toisen näistä. Vaikka ostin kosmetologilta sen Biodrogan kosteusvoiteen, tuntuu, että juuri nyt sekään ei riitä, vaikka iho ei ulospäin näytäkään erityisen kuivalta. Kummastakin purnukasta olen kerran ottanut, joten vielä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Yövoide pääsee heti käyttöön ja vuorottelenkin sitä Biodrogan rasvan kanssa. Päivävoide saa odotella, että Garnierin Moisture Bomb loppuu. Sitä ei enää hirmu paljon ole jäljellä ja välillä korvaan senkin tuolla Biodrogan voiteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti