lauantai 28. tammikuuta 2017

kirppislöytöjä

Ennen kuin päästään tammikuun "roskapostiin", esittelen muutaman kirppisostoksen. Mennään suoraan asiaan!


NYXiä on hypetetty ahkerasti viime vuodet. Olen omistanut NYX:ltä yhden luomiväripaletin joskus ennen tätä nykyistä hypeä (viitisen vuotta sitten?) ja se ei valtavan ihmeellinen ollut. Taisin käyttää yhtä ruskean sävyä kulmavärinäkin. Sen enempää kokemusta minulla ei NYX:stä ole, mutta nyt päätin lähteä kokeilemaan peitevoidetta eli Gotcha Covered Concealeria (sävy Soft Ivory tms). Löysin tämän Facebookin joltakin kauneuskirppikseltä. Ehkä vähän summassa tämän otin värin suhteen, mutta onneksi se on sopiva.

Kun ensimmäisen kerran kokeilin tätä, luulin, että aine oli jäätynyt tuubiin. Puristin tuubia niin, että pelkäsin sen puhkeavan jostakin! Siis uskomattoman tönkkiä tavaraa! Silti tämä levittyy yllättävän siististi ainakin meikkimunan kanssa. Koostumus on jähmeyden lisäksi ehkä vähän geelimäinen. Lisäksi tämä peitevoide on vedenkestävää. Kun tätä levitti esimerkiksi silmänalusille, jäi pinta kiiltäväksi, mutta asiaan auttoi puuterointi. Silmänalusilla tämä kestää ihan kivasti, mutta tuntuu, että näppyjen päältä tämä saattaa kadota päivän mittaan, ainakin osittain. Toki en ole tätä vielä kovin monena päivänä käyttänyt, joten täytyykin koittaa tutkailla tilannetta tarkemmin. Peittokyky on ihan hyvä, mutta silmänalusten tummuus kuultaa vähän läpi. Toisaalta hieman kiiltäväksi jäävä pinta taittaa valoa, joten ei paha! Jatkan siis testailuja.


Seuraava ostos Huuto.netistä eli Biothermin Skin Best CC-voide, jota olen ainakin reilun vuoden verran halunnut testata. Tätä oli ihan muutaman kerran käytetty ja hinta oli alle 10 €, joten en epäröinyt hetkeäkään. Muistaakseni posti kiikutti tämän minulle jo seuraavana päivänä! Pääsin siis heti testauspuuhiin. Tämä on kyllä positiivinen yllätys ja kaiken kohtaamani hypetyksen arvoinen. Tässä on CC-voiteeksi yllättävän hyvä peittokyky ja koostumus on miellyttävä ja helposti levittyvä. Tämä pitää kiillon kurissa kiitettävästi koko työpäivän ajan. Toki sellainen luonnollinen kiilto puskee läpi, kun kuitenkin ihoni on rasvoittuva. Tällaiselle lakananvalkoiselle tämä on aavistuksen liian tumma, mutta puuteri vaalentaa tulosta hieman. Meikki ei myöskään tummu päivän mittaan. Suosittelen kokeilemaan tätä! Minun vaativa ihoni tykkää enemmän BB- ja CC-voiteista, mutta hyvin usein niiden peittokyky ei riitä. Sitä varten on sitten peitevoiteet, mutta kukapa ei haluaisi päästä mahdollisimman helpolla... (Eli peittävä meikkivoide.)


Huuto.netistä ostin myös tämän Cliniquen vaahtoutuvan puhdistusvoiteen (Rinse Off Foaming Cleanser). Tätä on jonkin verran jo käytetty, mutta tämäkin irtosi edullisesti. Kasvoputsarin oston aika olisi kuitenkin tässä lähiaikoina ollut edessä. Kokeilin tänä iltana ensimmäistä kertaa tätä. Koostumus on hassua, juurikin voidemaista. Hieroin nokareen kasvoilleni ja pyörittelin kostutetulla Avonin silikonisella "puhdistusharjalla" ja aine tosiaan alkoi vaahdota. Pahoin pelkään, että tämä on liian pesevää, vaikka tämän piti sekaihollekin sopia. Otsa näytti hyvin hilseilevältä pesun jälkeen. Tämä on ilmeisesti olevinaan tuoksuton, sillä tämä haisi sellaiselle perusvoiteen tyyliselle. Tällä pitäisi irrota meikitkin silmämeikkiä lukuunottamatta. Tänään ei meikkiä ollut kasvoilla, joten tehoista sen suhteen en osaa vielä sanoa. Saa nähdä, jääkö tämä kuitenkaan käyttöön. Pitää kokeilla vielä ja seurata ihon kuntoa. Siispä siirrän tämän nyt käyttöön ja Yves Rocherin kamomillaputsari saa jäädä sivuun. Se on kuitenkin sen verran uusi, ettei se ehdi vanhetakaan.

Sellaiset kirppistelyt. Seuraavaksi käydään tammikuun loppuneiden kimppuun! See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti