torstai 12. tammikuuta 2017

kosmetologireissu

Kävin viime lauantaina kosmetologilla ultraääni-ihonpuhdistuksessa. Olihan tuo jo aikakin, sillä viimeksi kävin samaisessa hoidossa elokuussa Oulussa ollessani. (Josta sen sai melkeinpä puolet halvemmallakin!) Miksi käynti myös oli ajankohtainen, niin ihoni pelastava enkeli Biodroga MD:n Clear+ - sarjan kosteusvoide sekaiholle loppui joululomalla. Sain samalla ostettua uuden sellaisen.


Kävin siis Westendissä Toporiina - nimisessä paikassa ja olen käynyt siellä kerran aiemminkin, toukokuussa. Silloin minulle suositeltiin tuota voidetta ja tuollainen tuubi kesti siis joululomalle asti. Käytän tätä yleensä joko aamulla tai illalla, eli kerran päivässä - käytöllä riitti melkein 8 kuukautta! Tämä voide on aivan ihana, sillä siinä on näppyjä ehkäisevää salisyylihappoa, mutta se myös kosteuttaa kiitettävästi. Toivoisin, että tämä olisi vieläkin kosteustehokkaampi, mutta tärkeintä on, että tämä ei kuivata ihoa, kun tässä sitä salisyylihappoa on ja tämä koko kasvoille levitetään. Hyvä juttu on myös se, että Biodrogan tuotteet eivät sisällä esimerkiksi parabeeneja tai muita vaarallisia ja haitallisia aineita. (CosmEthicsin mukaan. Lisäksi olen asettanut omia hälytyksiä koskien esim. hormonitoimintaan vaikuttavia aineita ja yleisimpiä allergeeneja. Ei hälytystä niistäkään.) Tuotteet ovat kuitenkin hajustettuja.

Tällä kertaa sain mukaani näytteen tehokosteuttavasta naamiosta (pieni tuubi kuvassa). Power Moist Mask tulee todellakin tarpeeseen, sillä ihoni on todella pintakuiva ja sen myötä rasvoittuu herkästi. Kosmetologi sanoi tästä riittävän pariin käyttökertaan. Testaan innolla, kunhan ehdin! Naamio ei kuulu MD-sarjaan, vaan on siis perus-Biodrogaa. Myös perus Biodroga on minulle tuttu ja tykätty, vaikkakin niiden käytöstä on aikaa ainakin viisi vuotta. Mikäli en olisi näin pihi, voisin ostaa muitakin Biodrogan tuotteita. Perustuotteet maksavat muistaakseni 20-30 € ja tuo kuvassakin oleva MD-sarjan voide 43 € ja risat. Toki ne myös yleensä kestävät kauemman aikaa, kun tuotteita ei tarvitse/tee mieli läträtä.

Suosittelen siis niin Toporiinaa kuin Biodrogan tuotteita. Biodroga on hoitolasarja, joten tuotteita saa vain Biodrogaa myyvistä hoitoloista. Kurkkaa lista jälleenmyyjistä täältä ja kannattaa vilkaista myös tuotteita!

P.S. Tämä ei ole yhteistyö minkään postauksessa mainitun tahon kanssa! Suosittelen hoitolaa ja tuotteita ihan omasta tahdostani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti