torstai 19. tammikuuta 2017

Yves Rocherin pesutuotteita

Yves Rocherilta on mukava tilailla joskus jotain. Tälläkin kertaa tilauksen sai ilman postikuluja ja lisäksi Bonuswayn kautta saa aina silloisen prosentin mukaan vähän takaisin loppusummasta. Ja mikä parasta, kaikki näistä olivat tarjouksessa. Nämä Rocherin pesutuotteet mainitsinkin blogini Ostoslista-sivulla, joten toteutin siis ostohaluni näiden kohdalla.


Tilasin siis Rocherin ympäristöystävällisen shampoon. (Hassua, että tämä on ympäristöystävällinen, kun incissä heti toisena sodium laureth sulfate, joka on kinkkinen aine ympäristölle.) Tässä ei ole parabeeneja, silikoneja eikä eläinperäisiä ainesosia. Tuoksu on todella sitruksinen ja muistuttaa tiskiainetta. J:kin kuitenkin hyväksyi tuoksun, kun lupasin hänenkin tuota käyttää. Käytellään kuitenkin entiset loppuun ensin.

Shampoon kaveriksi otin pari hoitoainetta. Korjaavassa (etiketissä ruskeaa) hoitoaineessa on jojobaöljyä ja kiiltoa tuovassa hoitoaineessa kehäkukan öljyä. Molemmissa on kiva tuoksu ja erityisesti kehäkukkaversion tuoksu on tyypillistä Rocheria. Entten tentten sitten, kumman otan ensin käyttöön. Olen joskus käyttänyt Rocherin jonkun tehohoidon, mutta koska en siitä juuri mitään muista, voi olla, ettei se tavallista hoitoainetta erikoisempaa ollut. Saas nähdä, miten näiden kanssa käy! Näissäkään ei ole parabeeneja, väriaineita tai silikoneja.

Syreenisuihkugeelin tuoksun muistan jo varhaisesta lapsuudesta. (Samalta tuoksuu Linna Syreeni - suihkusaippua!) Valitettavasti luin tämän syreenisuihkugeelin arvosteluista, että alkuperäistä tuoksua on ilmeisesti hieman muokattu ja tuoksu ei ole niin voimakas enää. Minulle tämä kuitenkin kelpaa ja pääsen varmasti nostalgisiin fiiliksiin! Muistan, kun pakkaus näytti tämän tyyliseltä:


Siinä olivat varsinaiset ostokset ja alareunan kolme pientä tuotetta olivat tilaajalahja. Pääsen siis kokeilemaan korjaavaa shampootakin (eli tässä myös jojobaöljyä), taivaallisen vanilliini/vaniljasokerin tuoksuista bourbon-vanilja - kosteusvoidetta ja kaksivaikutteista seerumia (tämä on vähän mystinen, mutta siis vapailta radikaaleilta suojaava ilmeisesti).

Todella kiva tilaus ja odotan innolla, että pääsen käyttämään! Mitkä ovat teidän suosikkejanne Yves Rocherilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti