torstai 16. helmikuuta 2017

ei turhaan hehkutettu essence

Tein pienen tilauksen Pretty.fi:hin, sillä Maybellinen Fit Me Matte + Poreless - meikkivoide oli siellä tarjouksessa. (Taisi se olla vähän joka paikassa juuri silloin tarjouksessa...) Jotenkin tuntui, että tilaukseen piti saada edes joku tuote vielä meikkivoiteen mukaan, joten päätin sitten tilata edullista essenceä.


Luin todella paljon positiivisia kokemuksia tuosta essencen puuterista, joten sormet syyhyten klikkasin sen tilauksen jatkoksi. Yksi ongelma oli oikean sävyn valinta. Ilmeisesti tuo 10 light beige on se vaalein? Verrattuna aiempiin puutereihini, tuo on aavistuksen tummempi ja punertavampi/oranssimpi, mutta onneksi se ei tee kasvoja porkkanan väriseksi eli uskallan sitä hyvillä mielin käyttää.

Puuteroin eilen kasvot uudella puuterilla. Vasta iltapäivällä vessassa käydessä huomasin tarkastella naamaa peilistä ja kyllä, puuteri nousi suosikiksi heti! Kasvot kiilsivät paljon vähemmän kuin esim. Lumenen Blur - puuterin kanssa. Kiilto oli sellainen luonnollinen. Puuteri ei ollut kerääntynyt minnekään tai korostanut kuivia kohtia tai ollut kadonnut. Ihan huippu tuote ja hintaakin on alle 4 euroa! Miten tämä voi olla mahdollista? Puuterin ainesosalistakin on reilusti lyhyempi kuin esimerkiksi Lumenen puutereissa. Toivottavasti tämä puuteri pysyy essencen valikoimissa. Olen kuullut, että tuotteet muuttuvat aika usein.

Myös essencen meikkivoiteita olisi kiva kokeilla, mutta pelkään niissä sävyjen olevan liian tummia ja varmasti osassa onkin näin. Hyvin usein meikkivoidehyllyt essencen pisteellä näyttävät olevan tyhjiä tai ainakin erittäin sekaisin, joten en ole jaksanut sen enempää meikkivoiteita tutkia. Ehkä pitäisi vain mennä ja ostaa. Essencen hinnoilla ei kukkaro ihan hirveästi laihdu.

Kirjataan tämä puuteri Parhaimmistoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti