tiistai 21. helmikuuta 2017

Laveraa Kärkkäiseltä

Mulla on ollut (ja on vielä hetken) La Roche-Posayn vaahtoputsari meikkisienen pesutarkoituksessa. Se ei sopinut kovin hyvin meikäläisen nassun pesuun, joten huomasin sen olevan hyvä feikki Beauty Blenderin pesussa. Tuo putsari alkaa olla ihan finaalissa, joten oli aika katsella uutta. Kävimme viikonloppuna Lahden Kärkkäisellä ja ajattelin sieltä jonkin halvan putsarin sienen pesuun hankkia. Noh, ajauduin lopulta sinne luonnonkosmetiikkapuolelle... Kuinkahan kauan lie siinä seisoskelin ja pohdin ja lopulta tartuin sitten Laveran Refreshing Cleansing Geliin.


Valitsin putsarin osittain myös sen takia, että voisin välillä "syväpuhdistaa" ihoa ja tämän mainitaankin olevan syväpuhdistava. Tämän mainitaan myös sopivan epäpuhtaalle ja sekaiholle. (Psst... Tiesittekö, että myös Lavera pitäisi kirjoittaa pienellä alkukirjaimella, kuten esim. essence? Logossakin alkukirjain on pieni, mutta myös purkin takana olevassa tekstissä Lavera kirjoitetaankin pienellä alkukirjaimella keskellä lausetta.)

Pitihän tällä heti kokeilla putsata kasvot ja kokemus oli kaikin puolin positiivinen. Vaikka tämä on geeli ja syväpuhdistava, se ei kuivattanut ihoa. Toki yleensä kuivattavaa vaikutusta ei heti huomaa, mutta iho ei näyttänyt hilseilevältä heti pesun jälkeen. Tätä riitti ihan pieni määrä, eli meikkisienen pesussa tämän pitäisi kyllä kestää hyvä tovi (ja voi olla, että tähän tulee kyllä tartuttua naamanpesuhommissakin). Tuoksu tässä on perus laveramainen. Ainakin kaikki kokeilemani Laverat ovat tuoksuneet samalta. En oikein osaa sanoa, mitä mieltä olen tuoksusta. Toisaalta tykkään siitä, mutta toisaalta se alkaa tökkiä hyvin nopeasti. Ehkä kuitenkin enemmän tykkään.

Laverasta olen kuullut paljon kehuja ja muutamia näytteitä olenkin joskus testannut. Kiinnostava merkki ja varmasti tulen joskus jotain muitakin Laveran tuotteita hankkimaan! Omia Lavera-suosikkeja saa tietysti ilmiantaa!

P.S. Taustalle pääsi Diana Gabaldonin Matkantekijä - sarja. Uskomaton löytö Tori.fi:stä: koko kirjasarja pokkareina! Taidankin tästä siirtyä ensimmäisen osan pariin. Olen jo kerran lukenut osat 1-3, mutta taidanpa aloittaa ihan alusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti