tiistai 7. helmikuuta 2017

uusi ja vanha suosikki

Kävin piiitkästä pitkästä aikaa Ruohonjuuressa. Lähinnä lähdin metsästämään sieltä Konjac-sientä, mutta vähän myös sillä silmällä vilkuilin hyllyjä, josko sieltä löytyisi Flow Kosmetiikan kasvojenpuhdistusöljy. Juuri sitä ei löytynyt, mutta eipä ollut huono tämä toinenkaan puhdistusöljy, minkä päädyin ostamaan.


Kyseessä on siis Provida Cosmeticsin Jojoba Soft Cleaner. Tämä on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ja muutoksen iholla huomasi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Wau! Olen jonkin aikaa pohtinutkin siirtyväni öljymäiseen putsariin, sillä ihoni tuntuu sellaisista pitävän ja ihan oikea päätös tämä ainakin vielä tuntuu olevan. Silmämeikkiä tällä ei kannata putsata, sillä sen verran kirvelee, mutta käytänkin aina erillistä silmämeikinpoistoainetta. Kasvovedellä kostutetulla vanulapulla pyyhkiessä lappuun ei jäänyt meikinrippeitä, eli hyvin puhdistaa muun meikin. Näppylät hävisivät nopeasti ja ihokin on tasaisemman värinen. Suosittelen ehdottomasti testaamaan! Ei ole turhaan kehuttu jojobaöljyä.

Konjac-sieni on vanha tuttavuus, mutta tätä laventeliversiota en ole testannut. Lieköhän loppujen lopuksi väliä, mitä näistä sienistä käyttää... Viimeksi käytössä oli se musta (olikohan se joku bambuhiili-juttu?) ja ihan ensimmäinen sieneni taisi olla joku Jyskin yhden euron versio. Ihan toimiva kampe sekin! Konjac-sienet olivat ainakin viime viikon perjantaina tarjouksessa. (Pikainen vilkaisu verkkokauppaan kertoo, että ovat edelleen!)

Edelleen olen erittäin kiinnostunut siirtymään ainakin ihonhoidon osalta luonnonkosmetiikkaan ja hyvät kokemuksethan tietysti kannustavat entisestään! Ehkä vielä joskus testaan myös sen Flow Kosmetiikan puhdistusöljyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti