perjantai 24. helmikuuta 2017

varaslähtö: helmikuun loppuneet osa 1

Helmikuuta on enää muutama päivä jäljellä ja kun loppuneita näytti ihan kivasti olevan tässäkin kuussa, ajattelin jakaa ne kahdeksi postaukseksi. (Jäi vaivaamaan, kun viime kertaiseen roskispostaukseen ei mahtunut kaikki haluamani tagit. Hah, todella tärkeää!) Tutkaillaanpa siis muutamat roskat jo:


Ensin Avonin talvishampoo tuoksussa hunaja ja karpalo. Kun tilasin tämän, tätä tuoksua pääsi nuuhkimaan kuvaston tuoksutäplästä. Kun sitten itse tuote oli räpylässäni, ei se tuoksunutkaan niin kivalle kuin kuvastossa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun näin käy! Yritin siis käyttää tämän mahdollisimman nopeasti pois. Pesutehot oli samaa luokkaa kuin Advance Techniques - linjan kosteuttavalla shampoolla, sillä tämänkin talvishampoon mainitaan olevan kosteuttava. Eli hiukset tuntuivat tämän kanssa rasvoittuvan tavallista nopeammin. Lisäksi tämä sisältää aika paljon sellaisia ainesosia, joita haluaisin kosmetiikkatuotteissa vältellä. Ei siis jatkoon.

Cliniquen vaahtoutuvan putsarin esittelin viime kuun lopulla. Löysin tämän siis Huuto.netistä. Vaikka purkki lupaa tämän sopivan sekaiholle, oli tämä ainakin minulle liian kuivattava. Kokeilin tätä ihan vaan pari kertaa ja päätin sitten heittää roskien joukkoon. Myöskään tuoksu tässä ei ollut parhaimmasta päästä. Sellainen perusvoidemainen, vähän tunkkainen. Ei jatkoa luvassa tällekään.

Batisten minikokoinen kuivashampoo kesti ihmeen kauan. Tämä oli siis originaali Clean & Classic. Tuoksu on jännä, mutta ihan kiva! Batistet on luottotuotteita, mutta kokeilen mielelläni muitakin.

Erisanin alkoholiton kasvovesi on hinta-laatu-suhteeltaan markettien parhaimmistoa! Inci sisältää vain muutaman ainesosan ja tämä on tuoksuton. Suosittelen kokeilemaan! Voisin ostaa uudelleen, mutta ainakin tällä hetkellä kiinnostuksenkohteenani on luonnonkosmetiikka.

essencen puuteri oli niin huippu löytö, että heivasin saman tien pari puuteria poistoon. Lumene Longwear Blur oli ihan jees, mutta ei pidä niin tehokkaasti kiiltoa poissa, kuin essence. Blurraava ominaisuus oli ihan tarpeellinen minulle ja kiva ominaisuus puuterille. Pannu ehti tulla näkyviin, joten olisi tällä vielä monet monituiset kerrat meikannut. Samoin Rimmelin Lasting Finish - puuterilla. Tämä oli ehkä yksi suosikkipuuterini kiillon hillitsemisessä, mutta jälleen kerran essence peittosi tämänkin. En siis viitsi säilytellä näitä puutereita, sillä en niitä kuitenkaan enää käyttäisi essencen viedessä voiton.

Lopuksi vielä musta Konjac-sieni, joka on muistaakseni epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu. Enpä juurikaan ole huomannut eroa näitä eri värisiä Konjaceja käyttäessä, joten valitsen sienen yleensä vähän fiiliksen mukaan. Mutta Konjac-sieni on ihan must kasvojen puhdistuksessa! Ehdottomasti jatkoon!

Siinäpä siis jo muutamat roskat tältä kuulta. Saldo siis 7 ja jatkoon pääsisi 3. Ei ihan niin huono tulos kuin viime kuussa, jolloin viidestätoista tuotteesta vain 3 pääsi jatkoon. Katsotaan, mitä löytyy osasta 2 ja mitä sieltä lähtisi jatkoon, jos siis lähtee! Saa nähdä, ehtiikö tässä muutamana päivänä enää lisäroskia tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti