keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

ei sittenkään - tuotteita

Sattuuhan sitä... Nimittäin vikaostoksia joskus. Tai sitten sitä toteaakin, ettei sittenkään. Tai tilanteet muuttuu. Ei tarvitsekaan jotakin enää. Tässä muutama sellainen tapaus:


Avonin Nutraeffects Deep Nourishment - vartalovoiteen voimakas tuoksu alkoi pari päivää sitten tökkiä ihan kunnolla. Itse tuotteessa ei mitään vikaa ole, mutta tuoksu. Se on tavallaan hyvä, mutta tavallaan ei. Ja se on niin kamalan voimakas. Ehkä miedompana sen vielä kestäisi, mutta näin voimakkaana en koe tämän käyttämistä miellyttävänä. En ole mitenkään tuoksuherkkä ja tykkään tuoksuvista tuotteista, mutta rajansa kaikella.

Vähän samanlainen tapaus on Avon Naturals - sarjan Milk & Honey Body Lotion. Vartalovoide siis tämäkin. Jälleen kerran: kuvastosta nuuskittuna tuoksu oli parempi. Tämähän siis on odotellut käyttövuoroaan, mutta nuuhkaisinpa tätä tuohon aiempaan Avoniin kyllästyneenä ja huh huh, että oli makea ja voimakas tuoksu! Aluksi tämä vaikutti hyvältä, mutta ei enää. Ei kiitos.

got2be Guardian Angel - lämpösuoja on tuttu teiniajoilta. Vaan enpä ostohetkellä muistanut, miten tuo palaa suoristusrautaan kiinni. Vaan nyt muistan. On tässä eräänkin kerran pitänyt raaputtaa jotain möhnää suoristusraudasta eli juurikin tuota Guardian Angelia. Ärsyttävää. Ei muutenkaan kovin kehuttava tuote, joten kyllästyttää kyllästyttää kyllästyttää! En jaksa käyttää, kun ei mikään pakota loppuun tätä käyttämään.

Viimeisenä muistaakseni Coastal Scentsin Flat Top Buffer - sivellin. Olen käyttänyt joskus meikkivoidesiveltimenä ja sittemmin kokeillut puuterisiveltimenä, mutta ei tälle enää nykyään ole käyttöä. Paljon siistimmin meikkivoiteen saa kasvoille vaikka sormilla, jos ei esim. meikkimunaa ole ulottuvilla. Hyvä ja ihan laadukkaan oloinen sivellin muuten. Ja todella pehmeä. Tekisi mieli vaan hivellä tuota, kun on niin ihanan pehmoinen. Mutta ei vaan ole tarvetta enää. Siispä heippa!

Sellaista tällä kertaa. Vikaostokset harmittaa suunnattomasti, sillä rahat menee hukkaan. Onneksi nämä eivät alun alkaenkaan ole maksaneet kovin paljon, joten ehkei ihan niin paljon potuta. Puolinaisia purkkeja kyllä harmittaa nakata pois. Laitankin luultavasti tuon täyden hunajamaitorasvan ja vain vähän käytetyn lämpösuojan odottelemaan myyntiä eli kerään luultavasti isomman satsin myyntiin meneviä juttuja ja laitan pakettina myyntiin. Nutraeffetcs - rasvassa on tavaraa enää muutaman sentin verran ja koska sivellintäkin on paljon käytetty, ne saavat lentää roskiin.

Tuleeko teillä hutiostoksia tai muuttuuko mieli esimerkiksi tuoksujen suhteen?

P.S. Hyvää naistenpäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti