keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

helmikuun loppuneet osa 2


Pää lyö ihan tyhjää, mutta onneksi kuukausi vaihtui, joten katsotaanpas sitten pitemmittä puheitta loputkin helmikuun loppuneista.


Aloitetaan Avonin True Color - ripsiväristä. Isossa pötkössä on ruhtinaalliset 10 ml mascaraa, joten ainakin hinta on kohdallaan tämän kanssa. Harmi vain, ripsiväri tuntuu kuivahtavan nopeammin kuin sen ehtii käyttää. Niin kävi tällekin. Jos tässä olisi vähemmän tavaraa, luulen, että ripsiväri kuivahtaisi ihan parissa kuukaudessa tuubiinsa. Ja minä en edes harrasta harjan pumppaamista, kuten usein varoitellaan tämän tavan kuivattavan ripsarin nopeammin kuin normaalisti. Mikään ihmeellinen ripsiväri tämä ei ole ja kuivumisen vuoksi alkoi sitten ennen roskakassiin heittoa varista päivän mittaan silmänalusille. Ihan näyttävät ripset tällä sai, mutta niin saa monilla muillakin. Enpä taida ostaa uudelleen.

Oriflamen Silk - antiperspiranttia en jaksanut käyttää loppuun. Tämä haisi mielestäni ennemmin miesten dödölle ja vaikka en paljon hikoile, tämä päästi hien hajua läpi. Kummallinen tuote. Ei jatkoon.

Garnierin SkinActive Moisture Bomb - päivävoide oli yllättävän hyvä! Aika ohut koostumus, joka imeytyi sukkelasti, mutta ilmeisesti siis kosteutti kuitenkin, kun iho voi ihan hyvin. Tuoksukin oli ihan raikas ja pirteä. Voisin ostaa uudelleen, mutta tällä hetkellä luonnonkosmetiikka kiinnostaa enemmän.

Yves Rocherin Even Botanical Dark Spot Perfector Serum tuli jonkun Rocherin tilauksen mukana, kun olin valinnut tilaajalahjaksi yllätystuotteen. Tummilla läiskillä luultavimmin tarkoitetaan maksaläiskiä tai sen sellaisia, mutta salaa toivoin tällä olevan jotakin vaikutusta esimerkiksi finnien arpiin. Nyt, kun tarkemmin aloin pohtia, voi olla, että tällä on jotain vaikutusta ollutkin, sillä iho näyttää hieman tasaisemman väriseltä nykyään. Iho tykkäsi tästä seerumista muutenkin, vaikka jotenkin mielsin koostumuksen sellaiseksi, ettei se välttämättä olisi paras mahdollinen minun iholleni. Voisin hankkia uudelleen, mutta se luonnonkosmetiikka.

Muovipussiin paketoituna on vain muutaman kerran käytössä ollut Avonin Advance Techniques - sarjan Absolute Perfection - tehohoitoaine hiuksille. Olisin halunnut käyttää tämän loppuun, sillä tämä oli ihan hyvää kampetta ja tuoksuikin hyvälle, mutta ilmeisesti olin pudotellut tätä liian monta kertaa ja purkki halkesi pohjasta, joten se luonnollisesti aiheutti vain sotkua joka paikkaan. Pakkaus tässä ilmeisesti muuttuikin tuubiksi sittemmin.

Sitten näytteitä. Lumenen Sisu Moisture Remedy - kosteusvoide olikin oikein kiva tuttavuus! Saa nähdä, pitääkö joustaa luonnonkosmetiikkaintoilusta ja hankkia tämä täysikokoisena. Iho tykkäsi sen muutaman käyttökerran perusteella ja tuoksu oli kiva metsäinen. Sen sijaan Premierin Ageless Future Cell Reneval Cream oli mystinen tuote. Ilmeisesti tämä oli vartalovoide ja käytinkin tämän näytteen jaloille sheivaamisen jälkeen. Tämä sisältää siis Kuolleenmeren suolaa ja Premierin suolakuorinnasta postasinkin jo aiemmin. Eipä minulla tuosta näytteestä oikein ole mitään mielipidettä, kun tuote ei kiinnosta mitenkään.

Biothermin Blue Therapy Multidefender SPF 25 ei myöskään muodostanut juuri mitään mielipidettä muutaman käyttökerran perusteella. Meikittömänä päivänä naama tuntui nahkealta vielä iltapäivästä, vaikka olin rasvannut nassuni aamulla. Luultavasti johtui suojakertoimesta. Muutama näppy/tukkeuma ilmestyi tämän käytön jälkeen. Meikäläisen naama ottaa heti nokkiinsa suojakertoimista.

Siinä siis loput 8 kappaletta. Näistä 4 oli jee-tuotteita! Yhteensä loppuneita oli siis 15 ja 7 oli kivoja eli jälleen kerran enemmän oli "huonoja" tuotteita. Saapa nähdä, mikä tilanne on kuukauden päästä. Tällä hetkellä tuntuu kaikki käytössä olevat olevan suunnilleen puolillaan eli mitään ei taida selkeästi olla loppumassa. Tekisi niin mieli shoppailla kaikenlaista, mutta vielä ei varastoja kannata juuri täydentää. Ihan kivasti on noita odottavia tuotteitakin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti