tiistai 21. maaliskuuta 2017

tarpeellista, ei turhaa!

Varastot alkaa ehtymään, joten täytyi hankkia täyttöä! Pitemmittä puheitta, tarkastellaanpa ostokset:


Tällä hetkellä käytössä oleva Biozellin lämpösuoja raastaa hermoja, sillä se saa hiukset takkuisiksi ja korpuiksi. Tästä johtuen hiukset eivät kostealla säällä tahdo pysyä suorana puhumattakaan tämän päiväisistä räntä- ja vesisateista. Ja jos hiuksia vähänkään haroo, ovat ne pörrössä ja takussa. Ei vaan jaksa sen kanssa. Siispä ostin Four Reasonsin Heat Stylerin, joka on jo usean pullollisen myötä hyväksi havaittu.

Myös seerumipuolella tapahtui ehtymistä. Olen yrittänyt etsiskellä jotakin mielenkiintoista seerumia tai vastaavaa tuotetta luonnonkosmetiikan puolelta, mutta hyvissä hinnoissa tuppaavat olemaan. En äkkiseltään löytänyt Emotionistakaan mitään pakko-saada - tuotetta (Four Reasons Emotionista!), joten tuli sellainen ihan sama - fiilis. Siispä nappasin Cittarista Lumenen Valo Glow Boost Vitamin C - hyaluronitiivisteen (eikä se mokoma ollut edes tarjouksessa Mammuttimarkkinoilla!). Olen sitä vanhempaa versiota käyttänyt yhden tai kaksi pulloa ja toimi! Ei nyt mikään superhypermegamahtijuttu ollut, mutta mieleen jäi hyvänä tuotteena. Katsotaan, pelittääkö edelleen.


Emotionista lähti kuitenkin mukaan Organic Shopin vadelmainen sokerikuorinta vartalolle Four Reasonsin lisäksi. Tuoksuvaihtoehtoja oli tarjolla kolme: vadelma, sitruunaruoho ja mango. Valinta oli supervaikea, mutta lopulta päädyin vadelmaan, joka näyttää purkissaan ihan vispipuurolta! Nyt kotona nuuhkiessa harmittaa vähän, etten ottanut sitä sitruunaruohoa, mutta eiköhän tämäkin käytettyä tule! Nyt käytössä oleva kuorinta alkaa vedellä viimeisiään. Itse asiassa juuri viisi sekuntia sitten muistin, että mullahan on se Premierin suolakuorintakin tuolla odottelemassa... Noh, J lupasi auttaa suolakuorinnan kuluttamisessa! Organic Shopin kuorinnat näyttivät maksavan Emotionissa 4,90 €. Ei paha ollenkaan!

L'Orealin False Lash Wings Sculpt - ripsarin bongasin neljällä eurolla Facebookin kirppikseltä (avaamaton). Pitihän tätä jo yhden kerran kokeilla. Tässä on aika mielenkiintoinen harja, sellainen vähän kampamainen, kun harjakset ovat vain yhdellä sivulla. Ainakin tällä ekalla kerralla ripsivärimassaa tuli turhankin paljon eli ripsiä klimppaantui yhteen ja ne kuorruttuivat paksun kerroksen alle. Saapa nähdä, miten käy, kun antaa hetken nyt asettua tuon ripsivärin avaamisen jälkeen. Huomasin, että näitä ripsareita oli Isossa Omenassa Cittarissa alehyllyllä 9 eurolla. Mielenkiintoinen ripsari! Odotan innolla seuraavia käyttöjä.

Sellaisia ostoksia tänään ja viime aikoina! Nyt vielä päivitän sivut, niin blogissakin ollaan ajan tasalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti