lauantai 11. maaliskuuta 2017

Urtekramiin tutustelua

Ostin joku aika sitten Urtekramin Nordic Birch - käsisaippuan, kun se sattui alennuksessa olemaan. Ja hyvä ostos olikin ensimmäiseksi Urtekramin tuotteeksi. Kyseinen käsisaippua on kohta loppu ja saatan jäädä sitä kaipaamaan! Hoiti siis hommansa hyvin. Mutta kaapissa jemmassa olevat Bliwit täytyy kuitenkin ennen uusia käsisaippuahankintoja käyttää pois. Jatkanpa nyt siis Urtekramin tuotteisiin tutustumista vartalovoiteella.
Pari kertaa olen ihan vähän turauttanut voidetta kämmenselälle tutkimismielessä, sillä tämäkin on menossa vielä odottaviin, mutta täytyyhän minulla jotain sanottavaa tästä olla blogissa.

Koostumus tässä on vähän paksuhkoa, tai paremmin sanottuna sellaista, että sen olettaisi kuivuvan hitaasti. Tämä kuitenkin kuivahtaa yllättävän nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Tuoksu on mieto ja sitruksinen, mikä oli yllättävää, sillä oletin tässä olevan vesimäisen ja raikkaan tuoksun aloe veran vuoksi. Aloe vera on siis puhtaasti raaka-aineena, ei tuoksuna. Kahvia ja kosmetiikkaa - blogin Pirjo moitti tuoksun muuttuvan hänen ihollaan tunkkaiseksi ja raskaaksi. Omissa testailuissa tuoksu on mielestäni pysynyt samana ihollakin ja se on haihtunut suht nopeasti, mutta en olekaan tätä kämmenselkää laajemmille ihoalueille vielä testannut.

Tykkään, että pakkaus on pumppupullo ja pumpun voi myös "lukita." Käyttöaika tällä on 6 kuukautta, joten tavallisessa puristettavassa tuubissa tämä varmaan pilaantuisi vielä nopeammin. Toivottavasti ehdin tämän siinä ajassa käyttää! Voi olla, että korvaan tällä käsi- ja jalkarasvatkin, jos näyttää, että tämä ehtii vanhentua.

Miten innoissaan sitä voi ihminen olla niinkin tavanomaisesta kuin vartalovoide? Onneksi tällä hetkellä käytössä oleva Yves Rocherin taivaallisen ihanan tuoksuinen bourbon-vanilja-vartalovoide on vain näytekoko, niin pääsen pian tämän kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti