lauantai 1. huhtikuuta 2017

maaliskuun roskat

Huh huh, kylläpäs loppukuu sujahti nopsasti ohi. Olin viikko sitten kotona käymässä ja kaikenlaista muutakin hommaa on tuntunut olevan, joten postauksia ei ole ehtinyt hirveästi ajatella. Mutta nyt sitten tsekataan maaliskuun saldo ja näyttää taas kerran siltä, että loppuneita riittää myös huhtikuussa. Jokunen tuote ihan viittä vaille loppu.


Avonin Nutra Effects Deep Nourishment - vartalovoiteesta postasinkin jo aiemmin. Tätä en siis käyttänyt loppuun, sillä voimakas tuoksu alkoi tökkiä sen verran pahasti, että ei vaan pysty. Ei jatkoa luvassa tälle.

Tigin Bed Head Totally Baked - muotoilumarenki on sen verran harvoin käytössä, että en vain enää jaksa hillota tätä kylppärin korissa. Tässä ei enää hirveästi ole jäljellä ja olen ostanut tämän aikoinaan Huuto.netistä, joten roskis kutsuu. Tuoksu oli taattua Tigi-laatua eli herkullinen sitruunaleivos. Mikäli tällaiselle tuotteelle olisi enemmän käyttöä, saattaisin tähän tarttua uudelleen. Peukkua ylös siis.

Pieni valkoinen tuubi on Biodrogan Power Moist Mask eli tehokosteuttava naamio. Sain tämän näytteen kosmetologilta viime kosmetologireissulla. Tästä riitti pariin käyttökertaan. Niiden perusteella nyt on hieman hankala mitään sanoa. Tämän voisi siis jättää kasvoille, pyyhkiä pois tai pestä veden kanssa pois. Olen yleensä pessyt kasvot naamion jälkeen, vaikka pintakuiva ihoni varmasti tykkäisi, että naamio saisi imeytyä ihoon ja jäädä vaikuttamaan mahdollisimman pitkäksi aikaa. Laveran kosteuttavasta naamiosta jäi kuitenkin hassu kokemus, sillä kun annoin naamion imeytyä, muutamana seuraavana päivänä iho tuntui oudon kuivalta. Toki nämä tuotteet ovat todella erilaisia ja kaikki eivät sovi kaikille, mutta varmuuden vuoksi pesin naamion pois. Tässä oli todella voimakas tuoksu. Tuoksu muistutti minusta joitakin Avonin tuotteita, ainakin tuota Nutra Effectsin vartalovoidetta. Tuskinpa ostaisin tätä naamiota täysikokoisena. Tämä on varmasti kallis ja voimakas tuoksu ei tosiaan ole mieleeni. Parin käyttökerran perusteella hankala kommentoida kosteustehojakaan. Ei jatkoon.

Vaalentelin tuossa kuukausi sitten hiuksia ja nyt on sitten käytettävä hopeatuotteita, sillä meikäläisen kuontalo kääntyy keltaiseksi todella herkästi. (Siispä luonnonkosmetiikkaan siirtyminen hiustuotteiden osalta siirtyy. Hiukset värjättiin siis latvasta vastaamaan omaa hiusväriäni, sillä aion kasvattaa oman hiusvärin. Omaa tyvikasvua on jo reilut 5 cm.) Siispä ensiavuksi nappasin Biozellin hoitavan sävytteen. Silloin, kun tätä käytin, tilanne oli vielä niin toivoton, että tällä ei juuri vaikutusta ollut hiuksiin. Hiuksia siis käsiteltiin vielä toisen kerran ja tällöin kampaaja mainitsi KC:n color maskeista parhaimmaksi Pearl - sävyn. Biozellilta vastaava on Soft Ice, joten ostin nyt sitten sen jatkamaan KC:n Pearlin jalanjälkiä. Tehoista siis paha sanoa mitään, mutta ensimmäisen vaalennuskäsittelyn jälkeen Biozellista ei mitään apua ollut.

Dermosilin Vitamin E Facial Serum Hyal-X3 - seerumi oli ihan jees. Ohutta tavaraa, joka humahti ihoon hetkessä. Tuoksu on tälle Vitamin E - sarjalle ominainen ja tykkään siitä. Odotin tältä ehkä enemmän jotain. Voi olla, etten kuitenkaan osta enää uudelleen. Kunpa luonnonkosmetiikan seerumeista löytyisi edullisempiakin tuotteita! (Pihi ei kehtaisi maksaa 40 € pienestä seerumista.)

Siirrytään alariviin. Siellä on tämä Mascue Barin savi/mutanaamio, jonka siis sain Maria Glow - blogin Marialta. Olin siis kommentoinut pitkin vuotta hänen postauksiaan sen verran ahkerasti, että hän halusi muistaa siitä edestä minua. Kiitos vielä! Naamiosta riitti ainakin kolmeen käyttökertaan, vaikka suht reippaan kerroksen koitin naamalle aina lätkiä. Tähän liittyvässä postauksessa mainitsin tämän sisältävän vain muutamaa ainesosaa, mutta todellinen inci olikin pussin takana ja on siellä reippaasti enemmän ainesosia. Postauksessa (linkki tuotteen nimessä) kokemukset tästä. Ehken kuitenkaan itse näitä pussukoita hankkisi.

Nivean näyte tuli muistaakseni Kauneus & Terveys - lehden välissä. Tuoksu perus-Nivea ja yllättävän voimakas. Iholla ei sitten enää tuoksunutkaan niin hyvältä. Tätä sai hieroa hyvän aikaa, että imeytyi ja tahmea tuntuma kesti aika pitkään. Tämä oli tarkoitettu kuivalle tai oikein kuivalle iholle. Tuoksun vuoksi ei jatkoon. Ja ei ole toki luonnonkosmetiikkaa. Jollakin tavalla nämä Nivean vartalovoiteet silti kiinnostavat. Ehkä täytyy joskus kokeilla. Mutta tässä oli ehdottomasti liian voimakas tuoksu.

Coastal Scentsin Flat Top Bufferistakin löytyy juttua jo aiemmasta postauksesta. Ei jatkoon, kun ei ole käyttöä.

Viimeisenä sitten näytekokoinen Yves Rocherin seerumi Elixir Jeunesse Double Action Essence Reparation + Anti-pollution. Kissakin tähän ehti hampaillaan iskeä, mutta onneksi hammas ei mennyt pakkauksesta läpi. Tulipa käytettyä. Ei mitenkään ihmeellinen. En ostaisi täysikokoista. Yvesin Even Botanical Dark Spot Perfector Serum esimerkiksi on parempi.

Saldo 9 kpl ja aika epäileväinen meininki. Löytyikö tuttuja juttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti