torstai 27. huhtikuuta 2017

Mossan vitamiinicocktail


Tällainen tuli ostettua Facebookin jostakin ryhmästä, olisiko ollut kyseessä peräti Luonnonkosmetiikka - ryhmä. Entinen omistaja ei tätä ole paljon käyttänyt, tämähän on hilkkua vaille täysi. Ajattelin tämän muistuttavan sitä Lumenen hyaluronihappotiivistettä, mutta toki tämä on nimensä mukaisesti kasvoöljy.

Kokeilin tätä eilen illalla ensimmäistä kertaa. Pieni määrä riittää, vaikka aluksi tuntuu, että tämä on hankala levitellä kasvoille. Liikaa ei kannata laittaa. Tuoksu on pirtsakka sitruksinen ja siitä tulee mieleen joku kova, sitruunan makuinen, imeskeltävä karkki. Iho jää hieman öljyisen kiiltäväksi, mutta se ei haittaa varsinkaan illalla. Aamuun mennessä öljy on hyvinkin imeytynyt. Iho tuntuu sileämmältä ja ylipäänsä paremmalta. Ja olen siis käyttänyt tätä vain yhden kerran! Odotan mielenkiinnolla pitemmän käytön vaikutuksia. Vaikuttaa hyvälle ja kehuja tämä onkin saanut.

Minultahan löytyy tätä sarjaa myös kosteusvoide. Tuntui passaavan ihan hyvin tämän päälle. Annoin hetkisen aikaa öljyn kuivahtaa, ennen kuin laitoin voiteen.

Onko teillä kokemusta Mossasta? Löytyykö merkiltä peräti luottotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti