perjantai 14. huhtikuuta 2017

mutta mitä tapahtui Providan putsarille ja Skin Blossomin kasvovedelle?

En tiedä, tuleeko muille enemmän kosmetiikkaa tunteville tai tuntemattomille joistakin tuotteista joskus sellainen epävarma tai hassu fiilis, että josko ne eivät vain olisikaan sopivia itselle. Itselläni joskus herää epäilys joistakin tuotteista, että voisikohan tämän tuotteen x vaihtaa kuitenkin johonkin toiseen. Tämä kaksikko lähti myyntiin juurikin tällaisten epäilyjen vuoksi.


Provida Organicsin Jojoba Soft Cleanerissä ei sinällään ollut mitään vikaa, mutta jotenkin tuli fiilis, että ei vaan toimi. Se kyllä putsasi ihon, mutta eipä se mitään muutakaan tehnyt. En tarkoita, että tämän pitäisi keittää kahvit ja leipoa pullat, vaan ihon kunto olisi voinut muuttua paremmaksikin, kun se tuntui pysyvän vain samanlaisena. Yleensä tällaisessa tilanteessa syypää harvemmin on puhdistusaine ja varsinkaan öljyputsari, mutta tuli useammin tartuttua Laveran puhdistusgeeliin.

Bentley Organicin Skin Blossom Organic Facial Toner ei myöskään vakuuttanut. Laiskana ja pihinä ihmisenä lätkin kasvoveden nassuun aina ihan vaan käsin. Tästä iho jäi todella nahkeaksi ja mitään kosteuttavaa vaikutusta en huomannut, vaikka tämän piti sellainenkin olla. Olen siis enemmän tykännyt Santen kasvovedestä, vaikka se vähän saman oloinen onkin.

Luonnonkosmetiikan kanssa puljatessa tuntuu, että sopivia tuotteita on vaikeampi löytää (vrt. synteettinen kosmetiikka) ja vaikka käyttökokemuksia yrittää kysellä saman ihotyypin omaavilta, on silti vaikea löytää sopivia. Testereitä on hankalasti saatavilla tai ei ollenkaan, joten mieluusti kaipailisi mahdollisimman paljon kokemuksia ja tuotesuosituksia. Ehkä luonnonkosmetiikan kasvava suosio parantaa tulevaisuudessa tuotteiden saatavuutta vaikkapa marketeista ja että tuotteista saisi näytteitä (esim. sellaisia, mitä lehtienkin välissä tulee). Tästä blogista ainakin tulee saamaan käyttökokemuksia luonnonkosmetiikan tuotteista, sillä yritän mahdollisimman monien tuotteiden kohdalla siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja varmasti monenlaisia tuotteita tulee kokeiltua ja käytettyä. Toki jokainen on oma yksilönsä omine tarpeineen, mutta silti on mukava lukea arvioita tuotteista.

Tämä kaksikko on siis Huuto.netissä myytävänä (myyjä nimimerkillä kikipieni) ja ainakaan vielä tähän mennessä kukaan ei näitä ole ostanut. Pakettiin saa kaupan päälle kaksi luonnonkosmetiikan meikkivoidenäytettä (Benecos ja Lavera), joista postailin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti