keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Biodellyn paketti

Vihdoin ja viimein saan aikaiseksi postata, vaikka maailmankaikkeus yrittää kaikin tavoin minua estää. Kamerasta oli akku lopussa ja nyt sitten Photobucket on alhaalla tai jotain kummallista kuitenkin. Siellä ilmeisesti tehdään vimmatusti muutoksia, kun harva se päivä se toimii huonosti. Mutta anyway, käydään siis Biodellyn paketin kimppuun. Jossa tällä hetkellä hyvää asentoa hakee kissa, heh.
Pääasiallinen syy tilaukseen oli Algamarisin aurinkovoide, josta jo aiemmin postasinkin. Olisin toki voinut avata paketinkin, mutta tässä oli niin paljon kaikkea sählinkiä, että aina jotain unohtuu. Mutta siis, arskavoide on tuubissa, jossa on spraysuutin. Voide on yllättävän ohutta ja tuoksu on kookoksinen ja vähän toffeinen (ei nyt ihan suosikiksi nouse, mutta kyllä tämän kestää). Parasta tässä on, että iholle ei jää valkoista kalvoa (testit suoritettu käsivarteen). Nyt sitten helteisiä ulkoilupäiviä odotellessa. Täytyy siis muistaa kuljettaa tätä mukana, sillä tätä täytyy varmasti lisätä usein.

Pitkästä aikaa halusin kokeilla "myrkytöntä" dödöä, joten messiin lähti Acorellen mesiangervon tuoksuinen dödö. Tämä sisältää alunakristallia, aloe veraa ja tietysti mesiangervoa. Tuoksu on aika yrttinen ja ehkä vähän pistäväkin, mutta tämä on pitänyt hienhajut poissa todella kiitettävästi! Hiki ei haissut edes maanantaisen tallireissun jälkeen, vaikka ratsastustuntikin oli melkoista rääkkiä! Tämän muutaman päivän perusteella suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin. Acorelleen uskaltaudun tarttumaan Kemikaalicocktailin suosikit - postauksen vuoksi. Ja ainakin tämän dödön kohdalla olen samaa mieltä!

Koska haluan meikeissäkin siirtyä mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaan, uskaltaudun klikkaamaan ostoskoriin Zuiin kulmakynän sävyssä taupe. (Tämänkin olisi voinut ottaa paketista pois. Ehkä teen tästä joskus oman postauksen!) Sävy ei ole yhtään liian punertava tai liian lämmin, vaan muistuttaa todella paljon Lumenen harmaanruskeaa kulmakynää. Väri on tuollaisessa pyöritettävässä hylsyssä niin kuin huulipuna ja siinä on viisto, kapea pää. Helppokäyttöinen ja väriäkin lähtee ihan hyvin. Hangata ei kannata, mutta muuten väri kestää kulmissa ihan yhtä hyvin kuin markettikynätkin. Suosittelen!

Meikkivoidekokeilut jatkuvat tällä kertaa mineraalimeikkituotteilla. Biodellyllähän on testeripalvelu, jonka koriin klikkaamalla saat postikulujen hinnalla (tai muun tilauksen yhteydessä) 1-3 valitsemaasi tuotetesteriä. Valitsin tällä kertaa Everyday Mineralsilta Jojoba-meikkipohjan sävyssä 1W, Matte-meikkipohjan sävyssä 1W ja Flow Kosmetiikan meikkipohjan sävyssä Ivory. Koska näitä suositellaan levitettävän kabukilla, jota en omista, koriin piti napsauttaa vielä Ecotoolsin kabuki, jonka voi kiertää hylsyn suojaan ja suojata korkilla. Näppärää! Tätä on kehuttukin. Vielä en ole uskaltautunut kokeilemaan näitä meikkipohjia. Sen verran avasin näitä, että hipaisin väritestit kämmenselkään. Sen perusteella värit voisivat olla sopivat. Ehkäpä viikonloppuna uskaltaudun harjoittelemaan. Salaisuus on pienissä määrissä ja kärsivällisessä työstössä. Nestemäisistä meikkivoiteista Biodellyn valikoimassa kiinnostaisi ainakin Zuii. Myös Ruohonjuuri myy Zuiita ja hekin antavat näytteitä tuotteista pyydettäessä.

Paketissa oli ylläripyllärinä vielä Patykan Tea Tree Face Cream. Patykasta olen kyllä kuullut, mutta mitään tuotteita en ole testannut, eli outo merkki on. Odotan testailuja kuitenkin innolla. Näytettä on 1,5 ml, riittäisiköhän pariinkin kertaan?

Mutta sellainen tilaus oli tämä ja rahaa paloi minulle epätyypilliseen tapaan. Saatoin vähän innostua... Ai niin, taisi tilaus olla sen verran hintava, ettei tullut edes postikuluja! Yli 50 € tilaukset siis ilman postareita! Ja voin kertoa, että tuo 50 € täyttyy nopeasti. Luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä olen alkanut entistä enemmän kiinnittää huomiota siihen, että pärjäisin mahdollisimman vähällä. Tarvitsenko välttämättä kotiin erillistä käsivoidetta, kun voin käyttää vartalovoidetta, jota en välttämättä muuten ehtisi käyttää suositellun käyttöajan sisällä? Tai tarvitsenko silmänympärysvoidetta, jos ohut kerros kasvovoidetta sopii sen korvaamaan?

Oliko tässä tuttuja tuotteita? Tai onko Biodelly tuttu? Ja aina saa suositella omia suosikkituotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti