tiistai 16. toukokuuta 2017

etsivä löytää / ostoksia

Pohdiskelin tuossa joku aika sitten, että tuleekohan tässä kuussa loppuneita tuotteita, kun melkeinpä kaikkea on silleen sopivasti vielä jäljellä. Koska varastoja on pitänyt täydentää, täytyy siis loppuneitakin olla luvassa... Mutta tällaista on nyt tarttunut matkaan:


Luottomeikkivoide Maybelline Fit Me Matte+Poreless sävyssä 110. Käytin aiemmin sävyä 105, mutta kyllä se vain on aavistuksen tumma, joten oli pakko hankkia tämä vaaleampi. Tässä onkin hassu harha, sillä meikkitelineessä olevissa värimalleissa 110 on selvästi tummempi kuin 105, mutta kun näitä swatchaa kädelle vierekkäin, on 110 vähän vaaleampi. Ja eron huomaa naamallakin. Luottotuote uusintakierrokselle, vaihdan siis vain sävyä!

Sitten uusintakierrokselle Biozellin Color Mask sävyssä Soft Ice. Hoitaa hommansa, joten miksikäs ei. Tuntuu ihan riittoisaltakin, sillä käytän tätä hoitoaineen tapaan. En siis "värjää" hiuksia tällä, jolloin tähän pehkoon saisi varmasti ruutattua koko purkillisen.

Uutena tuttavuutena kampaajalta ostettu Cutrinin Sensitive - hiuslakka matkakoossa. Melkein jo sorruin hiuslakassa luonnonkosmetiikan puolelle, mutta luonnonkosmetiikan hiuslakat eivät hirveästi kehuja niittäneet Facebookin keskusteluissa, joten en uskaltanut sitten lähteä sellaista versiota ostamaan. Harrastan näitä matkakokoja hiuslakoissa, sillä käytän niitä niin vähän, että iso purkki kestäisi hyvässä lykyssä useamman vuoden, jolloin ehtisin kokea totaalisen kyllästymisen sata kertaa.
 
Uusi tuttavuus on myös Kicksin huulipuna sävyssä Sand Crystal. Marssin viikonloppuna Kicksiin Oriflamen Peach Tempest - sävyisen huulipunan kanssa ja pyysin myyjää avuksi etsimään samanlaista vastaavaa, sillä kyseistä Oriflamen huulipunaa ei enää valmisteta ja sävy on niin kovasti ollut mieleeni.


Tämä nyt sitten oli lähinnä Peach Tempestiä ainakin kädelle swatchattuna. Haasteen etsinnöille loi Oriflamen punassa ollut helmiäinen, sillä mattapunat ovat nyt muodissa. Jos nämä kaksi punaa laittaisi vierekkäin, niin eivät nämä missään nimessä saman värisiä ole. Eivät myöskään huulilla. Oriflamen puna on myöskin paljon kermaisempi/voidemaisempi kuin Kicksin puna.

Oriflamen puna siis koki loppunsa, sillä viikonloppuna sitä tutkaillessa se mielestäni haisi jo sen verran pahalle, eikä punaa ollutkaan jäljellä kuin puolisen senttiä. En hirveästi huulipunaa käytä, joten luonnonkosmetiikkaa en edes harkinnut, sillä puna varmasti pilaantuisi käytön määrään nähden nopeasti. Kait sitten tyydyn tähän Kicksin punaan. Mietin kyllä, josko kuitenkin vielä tsekkaisin esimerkiksi Lumenen valikoimat.

Mutta sellainen setti tällä kertaa! Valitettavasti mikään näistä ei ollut luonnonkosmetiikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti