tiistai 2. toukokuuta 2017

huhtikuun loppuneet osa 2 / roskapussin kuumeinen tyhjennys

Kirjaimellisesti kuumeinen. Iski sitten sopivasti vapuksi flunssa ja nyt sitten kuumekin nousi toden teolla. En suinkaan ole levännyt laakereillani, vaikka olisi ehkä kannattanut... Sen verran aion itseäni vielä rasittaa, että tuuttaan tämän kakkososan loppuneista julki. Sormet syyhyää!


Takarivistä löytyy Lumenen silmämeikinpoistoaine jättikoossa. Tykkään tästä, sillä tämä on niitä harvoja, jotka eivät kirvele silmiä, kuten useimmat tuppaavat tekemään. Luultavasti tulen tätä hankkimaan jatkossakin kajalin poistoon (ellen sitten luonnonkosmetiikasta löydä jotain kivaa). Tarvitsen silmämeikinpoistoainetta loppujen lopuksi aika harvoin, sillä vaikka Isadoran eyeliner vedenkestävää onkin, se aika usein peseytyy ripsaria pois pestessä. Ripsiväri lähtee ihan lämpimällä vedellä ja muuta silmämeikkiä en juurikaan käytä. Jatkoon.

Takana toisena Yves Rocherin vadelma-piparminttu-suihkugeeli. Tässä oli mieto ja raikas tuoksu, joka alkoi kuitenkin kyllästyttää loppua kohden. En hanki uudelleen, koska tarkoitus siirtyä luonnonkosmetiikkaan.

Lisää Yvesiä, I ♥ My Planet - shampoo. J:kin käytti tätä. Käytin enimmäkseen hopeashampoota, joten tämän käyttö jäi lähinnä päänahan pesuun. Tykkäsin. Ihmettelen silti edelleen tämän luontoystävällisyyttä, koska tässä on sodium laureth sulfatea. Mutta voisin hankkia uudelleen, siis jatkoon. Ennemmin silti hankin luonnonkosmetiikan puolelta shampoonkin.

Sitten keskirivissä Bonacuren Repair Rescue - latvahoitoaine. Bonacurelle tyypillinen mieto tuoksu, josta kuitenkin tykkään. Tämä taitaa olla toinen purkki tätä. Ei ole hyvällä tahdollakaan luonnonkosmetiikkaa, joten en hanki jatkossa. Tämä on kuitenkin toimiva tuote, joka pitää latvat kurissa.

Elivon käsivoide oli vähän pettymys, sillä monet ovat tästä tykänneet. Tässä on pirteä tuoksu ja koostumus on ohutta ja nopeasti imeytyvää. Minun rohtuneille käsille tämä ei riittänyt. Voide imeytyi nopeasti ja muodosti iholle ikään kuin kalvon, mutta mitään apua siitä ei ollut. Seuraavan kerran käsiä pestessä voiteen kalvo tuntui käsissä. Loppuajan tämä kulkikin repussa/laukussa töissä mukana, mutta kaipasin sielläkin paksumpaa ja rasvaisempaa tuotetta. Ei jatkoon.

Pieni vaaleansininen purnukka on Oriflamen Optimals - sarjan silmänympärysvoide. Tämäkin sisältää paljon sellaisia ainesosia, joita mieluusti välttelen, joten eipä tähän sitten tehnyt mieli tarttua useinkaan. Miksi kiusata itseään? Ei jatkoon.

Eturivissä sitten taas kaksi Lumenen kasvovoidenäytettä: Lähde ja Sisu. Sisu erityisesti sykähdyttää, mutta kun eivät ole luonnonkosmetiikkaa, niin tuskin ostan. Tulee kuitenkin nämä näytteet aina käytettyä.

Dermosilin Sport & Beach - ripsiväri on paras! Ei siis tarvitse sen enempää jaarittelua. Tämä on muistaakseni toinen loppunut tätä lajia. Ripsareiden osalta en ole ainakaan vielä ajatellut siirtyä luonnonkosmetiikkaan.

L'Oreal Paris False Lash Swings Sculpt - ripsarissa on hassun mallinen harja, jossa harjakset ovat vain toisella sivulla. Ekan käyttökerran jälkeen annoin tämän olla jonkun aikaa käyttämättä, josko massa olisi hieman paksuuntunut, sillä se tuntui liian notkealta. Massaa tuli ihan liikaa ja ripset sai yhteen muurimaiseen klimppiin. Parin viikon levon jälkeenkin tulos oli aika paakkuinen, eikä tämä pitänyt edes taivutuksia, kun ripset olivat paksut köntit, joten luovutin. Ei jatkoon. Onneksi tämä oli kirppisostos (avaamaton sellainen) ja köyhdyin tämän osalta vain 4 €.

Näistä lopuista jatkoon menee periaatteessa 4 tuotetta! Yllättävän paljon tuotteita loppui. Nyt tuntuu olevan sellainen "suvantovaihe", ettei juurikaan uusia tuotteita tarvitse hankkia ja juuri mitään ei ole loppumassakaan. Odottavia tuotteitakaan ei juurikaan ole.

Mutta nyt taidan marssia pesemään hiukset pikaisesti ja sitten takaisin peiton alle nenäsumutteen, yskänlääkkeen ja särkylääkkeiden kanssa. Täytyy oikeasti rauhoittua, sen verran arvostan henkiriepuani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti