tiistai 9. toukokuuta 2017

pikkujuttuja

Hiljaista on kosmetiikkarintamalla, mutta aina on jotain pientä. Olen mestari (rakennusmestarin tittelin lisäksi) unohtamaan, mitä tuotteita minulta löytyy kosmetiikkajemmoista, joten Kärkkäiseltä tuli ostettua huulirasva, vaikka yksi sellainen varastossa jo onkin. Lisäksi posti kiikutti Dermosilin lehden minulle (mitä ei ole ennen tapahtunut, vaikka olenkin tilannut) ja sieltä välistä löytyi muutama näyte.


Näytteet ovat ilmeisesti uutuuksia ja en siis ole niitä vielä käyttänyt. Ruskeassa pakkauksessa on aurinkosuojavoidetta suojakertoimella 20 (hajustamaton), kukkakuosisessa pakkauksessa on after sun - voidetta (hypotuoksu) ja punertavassa pakkauksessa on kaunistavaa säärivoidetta (hypotuoksu) eli BB-voidetta jaloille, kuten L'Orealillakin. Enpä kyllä tiedä, mahtaako tuosta säärivoidenäytteestä riittää kuin yhteen jalkaan. En erityisemmin välitä tällaisista, joten voi olla, että ellen keksi, milloin tätä kokeilisin, päätyy tämä roskikseen tai sitten osaksi jotain myyntiin menevää kosmetiikkasettiä (niitä vikaostoksia kun kuitenkin kertyy). Aurinkovoiteen ja after sunin testaan mielelläni, kunhan päästään vähän kesäisempiin keleihin.

Mutta palataanpa huulirasvaan. Kyseessä on siis virolaisen Nurmen Mint Lip Balm, joka koostuu lähinnä kasviöljyistä ja -vahoista. Huulivoide on siis luonnonkosmetiikkaa. Purkissa on 15 ml ja se on pakattu tuollaiseen peltiseen söpöön pikku rasiaan. Säilyvyys tällä on vain 6 kuukautta, sillä tässä ei ole säilöntäaineita ja tämä pakkausmuotokin varmasti asiaan vaikuttaa (purkin pohjassa on parasta ennen - päiväys 4/19). Täytyy siis ottaa tämä pikapuoliin käyttöön. En ole hipaissutkaan tätä vielä, mutta pari kertaa nuuhkaissut tuoksua. Tuoksusta tulee mieleen vihreä Jenkki-purkka. En nyt yhtäkkiä muista tämän hintaa, mutta muistaakseni se oli alle 5 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti