perjantai 30. kesäkuuta 2017

minullekin pohjoisen marjoja / ostoksia

Posti kiikutti eilen Hyvinvoinnin Tavaratalon tilauksen pakettiautomaattiin ja nappasin paketin äkkiä tallille mennessä mukaani. Illalla pääsin sitten ihmettelemään tuotteita ja vähän jotain testaamaankin.


Käsisaippuat alkaa olla jokaisen tilauksen vakio, sillä olen tykästynyt näihin Urtekramin käsisaippuoihin. Niitä tulee otettua aina milloin missäkin tuoksussa riippuen siitä, mitä sattuu olemaan tarjouksessa. Nämä uudet Nordic Berries - tuotteet olivat tarjouksessa, joten parin käsisaippuan lisäksi mukaan lähti suihkusaippua. Jos luonnonkosmetiikan suihkugeelin hinta on alle 4 €, niin kannattaahan se hyödyntää! Näitä en vielä ole päässyt testailemaan, mutta vähän suihkugeelistä nuuhkin tuoksua. Vähän sellainen hapan ja kirpsakka ja marjat eivät juurikaan tuoksuneet. Pitäisi siis päästä ihan käytännössä testaamaan. Luulisin, että tuoksu on sitten ihan erilainen kuin pullonsuusta nuuhkiessa.

Peltinen purkki etualalla sisältää 50 ml Natural Goods Companyn sheavoita. Olisin kovasti halunnut suosia suomalaista Flowta, mutta en ihan uskaltanut tilata 150 gramman purkkia kokeilematta ensin pienemmällä versiolla, tuleeko tätä käytettyä. Tätä siis kokeilinkin jo eilen illalla lähinnä jalkoihin, kun kantapäät ja päkiät tuntuvat kovettuvan paljosta kenkien käytöstä. Olen koittanut rasvata jalkoja Urtekramin vartalovoiteella, mutta se ei tunnu tehoavan kinttuihin yhtään, joten oli pakko hommata jotakin tehokkaampaa. Jo eilisen käyttökerran jälkeen sellainen joka paikkaan tarttuva karheus on poissa! Saapa nähdä, pehmiävätkö jalat useamman kerran jälkeen. Tätä upposi ainakin eilisellä ekalla kerralla yllättävän paljon kinttuihin, joten ihan hyvin olisin voinut tilata isommankin purnukan! Noh, ensi kerralla sitten.

P.S. Kuun viimeinen tietää taas loppuneiden tuotteiden katsausta! Coming soon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti