perjantai 9. kesäkuuta 2017

ostokset vol. 48961abc

Eilen oli tarkoitus ostaa kuivashampoota. Ja vain kuivashampoota. Tarttuipa mukaan myös ripsiväri. Kuivashampoon kohdalla en juuri nyt tällä sekunnilla jaksa siirtyä luonnonkosmetiikkaan, sillä olisihan se vaatinut vähän taustatutkimuksia ja todennäköisesti myös verkkokaupasta tilaamisen. Tällä kertaa ainakin mennään siitä, mistä aita on kaatunut kokonaan eli tuttu ja turvallinen Batiste.


Myös ripsiväri on sellainen tuote, että en ainakaan tässä vaiheessa jaksa alkaa kikkailemaan luonnonkosmetiikan versioiden kanssa. Siispä kokeiluun lähti Lumenen True Mystic vedenkestävänä versiona. Pakkohan tätä oli jo eilen illalla kokeilla meikinpesun jälkeen ja olin aika wau. Siispä harjasin samaisen True Mysticin ripsiini tänäkin aamuna. Tällä todellakin saa tuuheat ripset. Kaipaisin ihan aavistuksen enemmän pituutta, vaikka samalla minusta tuntuu, että tällä mahdollisesti tulee vielä pitemmät ripset kuin Dermosilin Sport & Beachilla. Ehkä tuuheus luo illuusion, että ripset eivät ole niin pitkät. Ainakin näin tuoreeltaan tämä pysyy hyvin ripsissä, eikä siis varise päivän mittaan pitkin naamaa. Tämä pitää myös taivutukset niin hyvin, että olen joutunut muutamaan kertaan pyyhkimään mustia jälkiä kulmakarvojen alta, mistä tulee vähän miinusta. (Noh, rasvoittuva iho ja rasvaliukoinen ripsiväri eivät ole parhain yhdistelmä.) Pakko tähän väliin todeta, että olen oikein alkanut ihmetellä, mitä ripsilleni on tapahtunut, kun taivutukset pysyvät täydellisesti koko päivän. Ennen tuntui minkä tahansa ripsivärin kanssa ripset vähän oikenevan päivän mittaan.

Lisää huomioita True Mysticistä! Tämä kuivui hitaan oloisesti, minkä huomasi, kun meikkaamisen päätteeksi yritti laittaa piilarit. Mustat jäljet taattu ja luulisi taivutusten oikenevan, mutta ei märkä ripsivärimassakaan saanut taivutuksia antautumaan. Harja tässä on sellainen perinteinen, ei siis muovinen/silikoninen/mikä lie, mitä yleensä olen suosinut. Toimii silti. Eiköhän tämä siis ole kaikki kehunsa ansainnut. Jospa vastaisuudessa en taivuta ripsiä ihan niin, että ne osuvat tuohon roikkuvaan "pussiin" kulmakarvojen alla.

Everyday Mineralsilta on mahdollista tilata näytteitä postikulujen hinnalla. Tilasin EDM:n näytteitä siis Biodellystäkin ja halusin päästä testailemaan vielä lisää. Siispä naputin ostoskoriin vielä kerran jojoba-pohjaa kahdessa sävyssä (1W ja 1N). Huomasin tilauksen lähetettyäni, että pahus, olisihan tuolla ollut viimeistelypuuteriakin tarjolla. Äkkiä soittoa asiakaspalveluun ja sain tilaukseen mukaan myös viimeistelypuuterinäytteen. Kun pienen pieni paketti saapui, olin hämmästynyt, kun mukana oli jojoba-pohjaa vielä sävyssä 0W, valkoinen (väritön) primer ja Sunlight - viimeistelypuuteri (näytteitä tietysti). Asiakaspalvelun Jyrihän yritti puhelimessa tyrkyttää tilaukseen mukaan kaikenlaista, kun omassa tilauksessani oli vasta 3 kpl ja 5 kpl oli maksimi (tässähän oli peräti 6!), mutta en kokenut tarvitsevani muuta. Oikein mukava yllätys, että paketissa oli silti ekstraa, kiitos EDM! Kokeilen mielelläni näitä lisäylläreitä, sillä EDM oli positiivinen yllätys ja jojoba-pohja tuntui hyvältä. Nyt täytyy testata se myös töissä. Jostain kumman syystä siisti sisätyö aiheuttaa pahimmat kiiltelyt kasvoille. Jojoba-pohja yksistään kesti hikoilut tallillakin. Luultavasti teen näistä EDM:n tuotteista ihan oman postauksen, kunhan olen testaillut vielä lisää!

Mutta nyt taidan kipaista kauppaan vähän herkkuostoksille ihan vaan viikonlopun ja huomisten synttäreiden kunniaksi. Mittariin nasahtaa 25 ja tästä vuodesta eteenpäin lasketaankin, kuinka monennetta kertaa täytän 25!

P.S. Luonnonkosmetiikka-tägi EDM:n takia! Laskettakoon se sinne, kun käyttävät luonnollisia ainesosia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti