tiistai 6. kesäkuuta 2017

poistoinventaario / kiertoon

Toukokuun loppuneet - postauksessa höpisin varastojen tyhjentelystä ja osa poistoon lähtevistä menikin roskikseen. Tässäpä tulevat sitten ne kiertoon menevät, joista karsin yhden tuotteen kuitenkin vielä roskiin. Käydään kimppuun:


Yves Rocherin kiiltoa tuova hoitoaine on ihan uusi tai sitten kerran käytetty.

Bonacuren hiusten CC-voiteesta on käytetty pari nokaretta luultavasti otsahiusten suoristamiseen. Matkakoko 30 ml. Veikkaisin, että silti n. 25 ml jäljellä. Tässä on siis lämpö- ja värisuoja ja oikeasti tämä kuuluisi levittää pyyhekuiviin hiuksiin hoitoaineen tapaan.

Herbinan syväpuhdistavaa shampoota on kulunut monta purkkia, mutta koska käytän hopeashampoota, en ole tarvinnut aikoihin syväpuhdistavaa. Vähän vajaa puolet tästä jäljellä.

Yves Rocherin avaamaton macadamia - huulivoide. Suojamuovikin päällä.

Oriflamen Spiced Citrus - käsivoidetta on käytetty ihan vaan muutama kerta. Tuoksu on hyvä, mutta omaan makuun liian voimakas ja makea.

Dr. Hauschkan näytekokoinen Lemon Lemongrass Vitalising Body Milkistä kerroinkin aiemmin. En ihastunut tuoksuun, joka jäi kädet rasvattuani koko loppupäiväksi kummittelemaan. Näytekoko 10 ml ja kerran siis kädet rasvattu pienellä määrällä.

Lumenen Nude Perfection Fluid - meikkivoide sävyssä 1 Kultahiekka. Kerran meikattu kasvot ja totesin, ettei toimi minulla, vaikka joskus tästä tykkäsinkin.

Lumenen vanhasta syväkosteuttavasta sarjasta 24h - voide ja yövoide. Näitä on joitakin kertoja satunnaisesti käytetty. Vaikka Lumene on uudistunut, on nämä hankittu tammikuussa Emotionin alesta, eli ikivanhoista purkeista ei ole kyse.

Revlonin Luxurious Color Matte Eye Shadow sävyssä 009 Rich Sable. Yhdestä kohdasta pannu paistaa, sillä käytin tätä joskus ahkerasti kulmavärinä ja on tätä ihan omassa alkuperäisessä tarkoituksessaankin käytetty ja hyvä on ollut. Tarkoitushan on kuitenkin siirtyä luonnonkosmetiikkaan myös meikeissä. Paletti on hieman kärsinyt meikkipussissa, mutta ei ole ikivanha tämäkään ja koskematonta pintaakin löytyy eli ei ole täysin kaluttu.

Sitten näytteitä. Esittelin aiemmin joskus nämä Dermosilin näytteet. After sun - voiteen jätin itselle, joten koskemattomina matkaan lähtee Beautiful Summer Legs - kaunistava säärivoide ja aurinkovoide suojakertoimella 20.

Sitten on näitä näytepaketissa tulleita näytteitä eli L'Orealin Revitalift Laser - päivävoide, Yves Rocherin Riche Crème - yövoide, Doven suihkugeeli, Doven DermaSpa - sarjan body lotion, Lumene Nude Perfection Glow - meikkivoide sävyssä 2 Hunajapilvi ja vielä 2 kpl Lancomen Teint Idole Ultra Wear - meikkivoidenäytettä sävyssä 03 Beige Diaphane, jotka eivät ehtineet mukaan kuvaan. (Hoksasin vasta kuvanoton jälkeen, että nämähän piti testata, että jätänkö itselle vai en.) Yhden siis avasin ja aivan liian oranssiahan tämä meikkivoide oli, eli 2 avaamatonta tähän sakkiin siis.

Tällaista tällä kertaa! Nyt odottelenkin J:tä kotiin, josko ehdittäisiin käydä pyöräilemässä hyvän kelin kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti