torstai 1. kesäkuuta 2017

toukokuun loppuneet

Miltäs näyttää toukokuun saldo?


Tyhjentelin vähän turhia juttuja pois, joten kaikki näistä eivät välttämättä ole tyhjiä. Kuten ei Lumenen Matifying & Pore Minimizing Primerkaan. En ole varmaan vuoteen käyttänyt primeria, joten eiköhän ole aika nakata tuo loppu pois. Ei sitä paljon olisikaan jäljellä. Tätä tai sitten sitä CC-primeria on mennyt jokunen tuubi. Eli ihan käyttökelpoinen on ollut. Alkoi vaan tuntua, että iho näytti turhan kuivalta, kun meikkivoiteen alle laittoi primeria. Onneksi Fit Me:ssä on myös vähäinen blurri, joten senkään puolesta ei tarvitse primeria.

Palmoliven Feel Glamorousissa oli ihana tuoksu, mutta ei tämä mitenkään maailmaa mullistava ollut. Jostain vanhemmasta versiosta tykkäsin aiemmin, mutta tämä ei ollut niin hyvä. Käytin kuitenkin loppuun. Herbina on parempi!

Yves Rocherin aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta oli ihan kiva tapaus! Tämä ei ollut liian raju, vaikka tämä karkea olikin. Tuoksu oli ihan jees. Voisin ostaa uudelleen, mutta ei ole luonnonkosmetiikkaa.
Lumenen huulipunakynä ei suinkaan loppunut, mutta tämä ei enää tuoksu miltään, joten saa mennä roskiin. Ostin joskus alennuksesta. Ei tätä viime aikoina juuri tullut käytettyä. Tykkäsin kyllä sävystä, mutta harvemmin tulee huulijuttuja käytettyä.

Lempparimeikkivoide Fit Me Matte+Poreless. Päädyin siis kuitenkin vaaleampaan sävyyn 110. (Kyllä, 110 on vaaleampi.) Toivottavasti löytäisin luonnonkosmetiikasta uuden suosikkimeikkivoiteen jossain vaiheessa.

Neutrogenan käsivoide on kulkenut laukussa, mutta vaihdoin sen yöpöydälle ja sain käytettyä loppuun. Aika tylsä, kun ei tuoksukaan miltään, mutta tehokas. Nykyinen Laveran käsivoide ainakin kalpenee tehoissa tälle. Mikähän olisi luonnonkosmetiikasta hyvä käsivoide?

Taas kerran yksi Biozellin Soft Ice - värihoitoaine. Tästä piti ryövätä korkki nykyisin käytössä olevaan, kun sen korkki halkesi.

Etualalla violetti puikula on Oriflamen Hydracolour - huulipuna sävyssä Peach Tempest. Tästä kerroinkin aiemmin, että etsin tälle seuraajaa, sillä tämä alkaa olla vanhentunut. Tämän koostumus oli ihanan kermainen ja sävykin oli ehdottomasti lempparein ikinä. Minulle tämä oli sellainen my-lips-but-better - sävy. Tätä huulipunaa ei enää valmisteta.

Koska Zuiin kulmakynä oli niin kiva, lähti saman tien roskakassiin Lumenen kulmakynä sävyssä 2 Harmaanruskea. Taisin joskus katsoa, mitä tämä sisältää ja muistelisin, että tässä oli parabeenejakin! Uudistetuissa Lumenen kulmakynissä niitä ei tainnutkaan olla. Lumenen kynässä on kuitenkin ollut tähän mennessä parhain sävy. Onneksi Zuiin Taupe on kuin identtinen tälle sävylle.

Vielä muutama näytekin taas. Jälleen kerran Lumenen Lähde - kosteusvoide ja 2 kpl Biothermin Aquasource Everplumpia. Nämä tuli käytettyä viime viikonloppuna reissussa ollessa. Ihan kivoja, mutta eivät luonnonkosmetiikkaa. Tällaiset näytteet kuitenkin tulee yleensä käytettyä ja nämä on näppäriä lyhyillä reissuilla.

Sellainen setti toukokuussa. Oliko tuttuja tai suosikkeja? 

P.S. Taas tuli tagien merkkimäärä vastaan eli tägäsin vain tuotemerkit, kun tapanani on lisätä myös tuotteen käyttötarkoitus. Huoh.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti