tiistai 25. heinäkuuta 2017

heinäkuun loppuneet osa 1

Huh huh, kun aika menee joutuin. Lomaa on enää tämä viikko jäljellä (eihän sitä minulla ollutkaan kuin 16 päivää) ja elokuukin tulla tupsahtaa ihan pian eteen. Ajattelin jo nyt hyökätä ensimmäisten heinäkuun loppuneiden kimppuun, sillä taas tuolla "roskakassissa" on tungosta.

Btw, lisäsin kaikkien postausten kuvat Bloggerin kautta, sillä Photobucket on muuttunut kuvien jakamisen osalta maksulliseksi, eli kuvat eivät näy, ellet päivitä profiilia maksulliseksi. Niinpä tein suuren urakan ja tallentelin kuvia koneelle ja sanoin hyvästit koko Photobucketille. Ärsyttävää. Jatkossakin lisään kuvat siis suoraan Bloggerin kautta. Taitavat tallentua siis Picasaan. Ainakin ennen on ollut näin.Tähän ensimmäiseen osaan päätyi nyt sitten "pikkujuttuja" eli tässä kuussa käytetyt näytteet.

Ensimmäisenä J:n äidiltä saatu shampoo-näyte eli L'Orealin (uutuus?) hilseshampoo. Tämä on suunnattu normaaleille hiuksille, eikä tässä ole silikoneja. Tämä pesi hiukset ihan hyvin ja tuoksu oli aika perus L'Orealia. Shampoissakin pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa hopeashampoon lisäksi eli tälle ei tarvetta jatkossa.

Minäkin pääsin testaamaan Laveran Hydro Effect Serumia. Tämä näyte tuli Biodellyn tilauksen mukana ja tämä tuli käytettyä kotireissulla. Tästä riitti moneen kertaan ja tykkäsin! Luultavasti hankin tämän joskus täysikokoisena. Tuoksu ei ollut ihan sitä perinteistä Laveraa, mutta joka tapauksessa hyvä. Koostumus ei ollut ihan vettä, mutta aika ohutta kuitenkin. Aluksi pelkäsin, ettei tämän tehot riitä, mutta ei tämä huono ollut kosteutustehoiltaan, vaikka alkoholi mainitaan toisena incissä. Jatkoon!

Oranssi tuubi on Weledan Arnica Sports Shower Gel. J ei tästä tykännyt. Väitti tästä jäävän nahkean kalvon iholle. Minä en sellaista huomannut. Tuoksu oli aika väkevä ja viileä ja sopisi mielestäni paremmin miehille. En usko, että hankin tätä täysikokoisena. Ihan perushyvä pesutuote kuitenkin.

Käytettyä tuli myös 3 kappaletta Dermosilin näytteitä. Käräytin rinnustan Tallinnassa, joten kotireissulle pakkasin mukaan Dermosilin after sunin. Mielestäni tämä ei oikein tehnyt mitään. Joskus joku after sun on lievittänyt punoitusta ihan parin käyttökerran jälkeen, mutta tämän kanssa tuntui, että sama kuin olisi ollut laittamatta. En ihan hirveästi tykännyt tästä tuoksusta, joka on kukkainen, mutta tuo minulla mieleen jonkin siivousaineen tai vessanraikastimen. Ei jatkoon. Ja mikäli erillisen after sunin hankkisin, niin luonnonkosmetiikan puolelta.

Dermosililta toinen käytetty näyte oli Nature Facial Cream Calluna eli kanervakasvovoide. Tämä oli tuhdimman puoleista tavaraa, mutta tuntui silti sopivan minulle, vaikka tässä onkin kookosöljyä (joka yksistään käytettynä tuppaa tukkimaan ihoni). Tuoksu on jännä, mieto. Kookos ainakin erottuu hyvin. Saattaisin ehkä joskus hankkia täysikokoisen. Voisi olla sopiva yövoiteena. En ehkä laittaisi tätä meikin alle.

Kolmas Dermosil oli Living-sarjan nestesaippua. Hyi yäk, minkä tuoksuinen tämä on! Ihan kuin vadelmaa sekoitettuna Dermosilin veriappelsiini-sarjan tuoksuun. En tykännyt sitten yhtään! Niin teollinen ja äklö. Tämäkin voisi olla jonkin siivousaineen tuoksu. Pitäydyn käsisaippuoissa siis Urtekramissa, eikä tämä Dermon saippua edes ole luonnonkosmetiikkaa.

Absolutionin meikkivoiteesta postailin täällä. Samasta postauksesta löytyy kommentit myös Avrilin meikkivoiteesta ja Lily Lolon BB-voiteesta, joiden näytepurnukat ovat nuo pyöreät numeroidut.

Everyday Mineralsin näytteistä tyhjentyi jojoba-pohja sävyssä 0W Golden fair. Tämäkin voisi olla aika hyvä talvisävy minulle, mutta päädyin nyt sitten tilaamaan 1N-sävyisen pohjan.

Lancomen Rénergie Multi-Lift - voidenäytteestä ei jäänyt oikein muistikuvia. Aika voimakas tuoksu, joka jäi kasvoille pitkäksi aikaa.

Maybellinen Dream Satin Liquid - näytteen käytin sitten kuitenkin itse. Tämä oli vaaleimmassa sävyssä 01 Natural Ivory. Tämä olikin positiivinen ylläri, sillä tämä levittyi ihan nätisti ja pysyikin suht hyvin kasvoilla, mutta loppupäivästä tämä painui huokosiin. Olen joskus ennenkin tätä käyttänyt (näytteen varmaankin) ja muistelen, että silloin en tykännyt tästä yhtään. Toki ihokin on varmaan ollut erilainen vuosia sitten.

Siinäpä siis osa 1 eli jatkoa seuraa. Osa 2 onkin aika hiuspainoitteinen. (Tyhjentelin vähän kaappeja...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti