tiistai 4. heinäkuuta 2017

jälleen muutamia ostoksia

Viime kuussa rahaa tuhlautui yllättävän paljon kaikenlaiseen ja hännän huippuna vielä Biodellyn pieni tilaus, joka ei onneksi vienyt vararikkoon. Lisänä vielä vähän muutakin...


Lähdetään liikkeelle vasemmalta eli siinäpä pinossa vähän meikkipohjanäytteitä, jotka siis tilasin Biodellyn testeripalvelun kautta. Valkoisissa purkeissa on näytteet Avrilin meikkivoiteesta sävyssä Clair ja Lily Lolon BB-voiteesta sävyssä Fair. En juuri nyt muista, kummin päin ne tuossa olivat, mutta eipä sillä ole väliä, kun niitä ei toisistaan erota ilman pohjan merkintöjä. Purkkien pohjissa on siis numerot ja lähetyslistaan laitettu maininta, kumpi oli kumpaa. Nähtyäni ekaa kertaa nämä purkit, olin aika pettynyt, sillä näytti, että kumpaakin voidetta on niin vähän, ettei niistä riittäisi edes yhteen käyttökertaan. Onneksi avattuani purkit, lisää tavaraa löytyy purkkien kannesta. Voiteet ovat kokeneet postissa melkoisen linkouksen eli tavara vain on levinnyt purkissa niin, että äkkiseltään näyttää, ettei sitä siellä juuri ole. Siltikin näytteistä riittää varmaan vain yhteen käyttökertaan riippuen siis varmasti siitä, paljonko tuotetta tarvitsee ja miten sen levittää. Sävyt vaikuttivat sopivilta käteen testatessa. Avril taisi olla ihan pikkiriikkisen tummahko minulle ja enemmän punertava kuin kellertävä, joten hieman jännittää sen sävy sitten kasvoilla.

Alimmainen "You're so beautiful!" - purkki pitää sisällään Uoga Uogan mineraalimeikkipohjaa sävyssä 631, joka on käsittääkseni vaalein. Tämä näyttää hurjan keltaiselta, joten jännitän vähän myös tätä. Totuus selviää kuitenkin vasta kasvoille testatessa. Kokeilen tätä ensin yksinään ja tarvittaessa sitten EDM:n primerin ja puuterin kanssa. Jännää!

Pipettipullon voikin varmasti tunnistaa Evolveksi. Kyseessä on 10 ml Nourishing Hair Elixiriä ja ajattelin tätä lähinnä latvoille, etteivät ne alkaisi hapsottaa niin nopeasti. Tästä löytyy myös 30 ml pakkauskoko. Tällä on näppärä aloittaa ja testata. Tuoksu oli ainakin huumaavan hyvä! Evolven pakkausten ulkoasu on tosi kiva. Evolven ihonhoitotuotteet ovat keränneet paljon kehuja ja niitäkin kiinnostaisi kokeilla. Hiuseliksiiri pääsee tänään testiin!

Hypätään välillä ei-luonnonkosmetiikkaan. J:n tädin suosituksesta hankin Lumenen Nail Strenghthenerin eli kynnenvahvistajan. Olen aika tympääntynyt kynsiini, kun ne vaurioituvat ja katkeilevat niin herkästi. Tämän vahvistajan kanssa lohduttaa se, ettei tämä sisällä formaldehydiä.

Isadoran Twist-Up Gloss Stickin löysin Huuto.netistä. Tämä oli ihan käyttämätön kampe ja hintaa tälle tuli posteineen kaikkineen muistaakseni 7 €. Sävy on 13 Peach Nectar. Koostumus on huulikiiltomaisen tahkea ja sitähän tämä enemmänkin on kuin huulipunaa. Tässä on aika selkeää glitteriä, mutta itse väri ei ole kovin voimakas, mikä on hyvä tällaiselle huulituotearkailijalle. Olenkin totaalisen ihastunut tähän ja lisäilen tätä usein kotonakin! En muistanut kuvata tätä huulilla ja toisaalta en nyt viitsisikään, kun meikitkään ei ole enää kondiksessa. Ei valitettavasti ole luonnonkosmetiikkaa, mutta ehkä ensi kerralla sitten!

Yksi meikkivoidetesteri olikin tällainen pussiversio (tämäkin siis Biodellyn testeripalvelun kautta) eli Absolutionin La Crème du Teint sävyssä Light. Pussukassa on 1,5 ml. Muistaakseni tämä meikkivoide maksaa täysikokoisena yli 40 € eli tästä mielellään kokeilee ensin testerin (minun tapauksessani kaikesta pitäisi olla testeri...).

Ylläripyllärinä Biodellyn paketista löytyi vielä Laveran Hydro Effect Serum, jota olenkin halunnut kokeilla, sillä olen monesta blogista lukenut pelkkiä positiivisiä postauksia tästä. Jippii, kiitos Biodelly!

Siinäpä oli hetkeksi taas ostoksia paitsi että... Pari Huuto.netin meikkiostosta on vielä tuloillaan. Täytyy varmaan laittaa juurikin Huuto.net ja Facebookin kauneuskirpparit jollekin mustalle listalle ja estää pääsy niihin. Eiköhän tämä riitä nyt hetkeksi!

P.S. Pohdiskelin töistä kauppaan kävellessä, että onneksi en omista paljon kesävaatteita. Niille kun ei hirveästi tunnu nykyään olevan käyttöä. Ainakaan Suomessa. #palelee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti