lauantai 1. heinäkuuta 2017

kesäkuun roskat osa 1

Jälleen kerran roskat on jaoteltu kahteen erään. Tässä tulee nyt isommat jutut ja toisessa osassa sitten vilkaistaan näytepaketista käytettyjä näytteitä. Käydään kimppuun:


Ensimmäisenä Yves Rocherin syreenin tuoksuinen suihkugeeli. Syreeni on kiva tuoksu ja olenkin J:n kotona käyttänyt syreenin tuoksuista Linna-suihkugeeliä. Se saattaa ehkä jopa vetää pitemmän korren, jos näitä kahta syreenin tuoksuista suihkugeeliä vertaisi. Yvesin suihkugeelissä tuoksu on todella kiva pullonsuusta nuuhkittuna, mutta pestessä tuoksu muuttuu vähän laimeammaksi ja tylsäksi. Koska Yves Rocher ei ole luonnonkosmetiikkaa, niin tuskin tulee uudelleen hankittua.

Oriflamen Festive Time - jalkavoide on lojunut jossain, sillä se löysi tiensä roskiin vasta nyt. Olisi täällä vielä vähän jäljellä, mutta ainesosaluetteloa lukiessa ei tee mieli tätä käyttää. Ei tämä nyt niin maailmaa mullistavaakaan ollut.

Taas kului loppuun Biozellin Color Mask sävyssä Soft Ice. Uusi korkattu.

Kirjoituspöydältäni löytyi jokin vanha kynsinauhaöljy. Muistaakseni tässä luki O.P.I. (on kulunut pois) ja feikkihän tämä oli. Ei O.P.I.:lla mitään tällaisia kynsinauhaöljyjä ole. Eipä ole tullut tätä paljon käytettyä, joten pois vaan. Tuoksu yritti olla vissiin meloni.

Etualalla pönöttää Dermosilin meikkimuna. Tämä on kivan pehmoinen. Tykkään! Oli vain vaihdon aika. Nyt taitaa käytössä olla Pirkan meikkimuna. En ole tainnut sellaiseen meikkimunaan törmätä, että jäisi käyttämättä. Kaikki siis käy!

Everyday Mineralsin White Primerin tyhjensin muffinssivuokaan, jonka kevyesti taitoin kahtia ja suljin klemmareilla. Oletin siitä olevan helpompi ottaa primeria (tai mitä tahansa muuta EDM:n tuotetta), mutta totesin kuitenkin, että parempi pitää nämä omissa pakkauksissaan. White primeria siis on vielä jäljellä, sillä odottelen vähän muitakin juttuja kokeiluun, joten mietin, voisiko tätä primeria käyttää muidenkin alla, jos meikkipohja sellaista kaipaa. Noin muuten tästä tulee fiilis, että jos nyt intoudun EDM:n meikkipohjan hankkimaan, niin varmaan tulee hankittua tämäkin! Kyllä tämä vähän parantaa meikin kestoa.

Pieni näytepurnukka sisältää Zuiin Liquid Foundationia. Sävyä en muista, mutta olisiko se joku Ivory ollut. Ei vissiin kuitenkaan ihan se kaikista vaalein. Pari kertaa tätä käytin ja purkissa on vieläkin tavaraa ja uskoisin sen olevan vieläpä käyttökelpoista, vaikka myyjä varoitteli, että se kuivahtaa nopeasti näytepurkkiin. Pari käyttökertaa kuitenkin riitti. Sävy oli hyvä, mutta levittäminen ei ollut ihan ongelmatonta ja tätä oli hankala kerrostaa. Ihon pinta jäi puuteroinnista huolimatta hieman nahkeaksi ja iholle nousi pieni kiilto nopeasti. Tämä pieni kiilto oli ihan ok ja se kestikin kauan, mutta iltaa kohti naama alkoi kiiltää enemmän ja se ei ollut enää ok. Meikkivoide silti pysyi hyvin paikoillaan, plussaa siitä! Minusta ei siis tule Zuiin nestemäisen meikkivoiteen fania.

Toinen näytepurkki oli Flow Kosmetiikan mineraalimeikkipohjaa sävyssä Ivory. Mielestäni tämä ei tehnyt hirveästi mitään kasvoille, vaikka tätä on paljon kehuttu. Esimerkiksi Everyday Mineralsin mineraalipohjat tuntuvat olevan pigmenttisempiä ja ne vähän häivyttävät ihohuokosiakin. Flow ei oikein tehnyt mitään, vähän tasoitti ihon sävyä. Pysyvyydestä ei valitettavasti muistikuvia. Tuskinpa siis tätä tulee hankittua. Harmi, sillä Flow Kosmetiikka on suomalainen.

Vielä Konjac-sienikin meni vaihtoon. Tämä taisi olla Dermosililta. Nykyinen on hiiliversio, joka sopii parhaiten rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sitä ihoni juuri nyt on, enkä tiedä, mistä se on pillastunut. En silti ole huomannut eroa näiden eri sieniversioiden kesken. Merkkien välillä sen sijaan tuntuu olevan vaihtelua, sillä Dermosilin konjac-sieni tuntui märkänäkin olevan jotenkin kovempi ja karkeampi, kuin nykyinen hiiliversio. (Mikähän lie sen merkki on? Sellaisessa pussukassa se tulee, jossa lukee Konjac sponge.)

Oliko tässä tuttuja tai tuntemattomia, hyviä tai huonoja? Toisen osan yritän naputella tänne mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti