sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

kesäkuussa käytetyt näytteet / roskat osa 2

No niin, tässäpä tulee sitten toinen osa kesäkuun roskista eli ne näytepaketista käytetyt näytteet. Ihan kaikki ei taidakaan siitä paketista olla, mutta ei anneta sen häiritä!


Ensin Bonacuren duo eli shampoo ja maski, jonka käytin hoitoaineen tapaan. Nämä kulutin kertaheitolla J:n sukulaisten luona saunoessa. En viitsi sotkea hopeatuotteilla toisten kylppäreitä (noh, Biozellin maskia saatan käyttää), kun aina on se riski, josko violettia väriä sattuu tarttumaan vaikka laatoitusten saumoihin. Siksipä jemmassa on yleensä aina jotain tällaisia näytteitä tai matkakokoja. Bonacuren tuotteita on tullut käytettyä jonkin verran. Ihan kivoja ja tuoksustakin jo tunnistaa Bonacuret. Maski ei ollut kovin tehokas, sillä tukka oli aika takussa, vaikka koko pussillisen tukkaan levittelin (12 ml. Tuntuu, että oli kait tuota tavaraa kummassakin enemmän??) Hiustuotteissakin olen menossa kohti luonnonkosmetiikkaa ja nyt pakosta käytössä hopeatuotteet ihan normikosmetiikasta, joten tuskin tulen näitä Bonacureja hankkimaan. Mikäli sekaannun normikosmetiikkaan, niin kelpuutan shampoon marketistakin.

Lancomen Genifique - seerumi/hoitotiivistenäytteestä riitti useampaan käyttökertaan. Ei tämän käytöstä ainakaan pahentunut eli ihan hyvä. Tuskin silti näin arvokasta tuotetta hankkisin, vaikka palaisin normikosmetiikkaan.

2 kpl Lumenen Sisu - kosteusvoidetta. Näitä Sisu-näytteitä on tullut käytettyä todella monta ja jos palaisin normikosmetiikkaan, niin saattaisin ehkä hankkia Sisu-sarjan tuotteita. Jännä tuoksu, joka sopisi varmasti miehillekin! Yleensä tällaiset joka ihotyypille sopivat tuotteet eivät minulla toimi, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Weledan Almond Sensitive Skin Hand Cream oli vähän pettymys. Ei tämä tehnyt kyllä yhtään mitään. Tuoksusta tuli mieleen esanssikirsikka, vaikka kait tämän pitäisi olla mantelin tuoksuinen? Plääh, ei kiitos. Luonnonkosmetiikasta en ole vielä löytänyt täydellistä käsivoidetta.

Patykan Tea Tree Face Cream tuli Biodellyn tilauksen mukana. Tämä oli ihan kiva! Tuoksu oli minttuinen ja tämä sisältääkin spear mintiä. Patykan tuotteita tekisi mieli kokeilla. Patyka on siis luonnonkosmetiikkaa.

Alarivissä Lieracin Magnificence - kosteusvoide, joka soveltuu käytettäväksi aamuin illoin. Tämän tuoksusta tykkäsin ja jos palaisin normikosmetiikkaan, niin varmaan olisi pakko hankkia pelkän tuoksun vuoksi hinnasta viis! Käyttökokemuksia ei oikein jäänyt mieleen, tuoksu vain. Ei se varmasti huonokaan ollut!

Lancome Teint Idole Ultra Wear - meikkivoidetta oli 3 kpl ja tästä yhdestä nyt sitten testasin ranteeseen ja ihan liian tummaahan tämä oli. Sävy oli siis 03 Beige Diaphane. Käyttämättä siis jäi. Toki jonakin kotipäivänä olisi voinut ollakin väärän värisen meikkivoiteen kanssa, mutta yleensä kotona kaikki meikkivoiteet pysyy kasvoilla hyvin, eikä naama kiillä, eli mielelläni kokeilen meikkivoiteet normiarjessa eli töitä ja mahdollisesti vielä tallireissu siihen päälle.

Dermosilin Punainen appelsiini - vartalovoide on näköjään napattu mukaan Sokos Hotellista ja muistankin näitä Oulun Sokos Hotellissa nähneeni. En vain pitänyt tuoksusta yhtään. Kulutin käsirasvana. Ei jatkoon missään tapauksessa!

Näin. Kyllä näytteistäkin voi saada käsityksen tuotteista ja siksihän niitä on olemassa. Riippuen tuotteesta toki. Ihan kaikesta ei aina saa muodostettua mielipidettä muutaman käyttökerran perusteella, mutta näistä nyt ainakin sai muutaman sanan arviot kasaan.

Nytpä taidan lähteä merenrantaan kävelylle, kun aurinkokin alkoi paistaa. Eilen oli superharmaa päivä ja fiilis ihan kuin marraskuussa. Toivottavasti nyt heinäkuusta eteenpäin kesä näyttäisi kyntensä ja pääsisi nautiskelemaan lämpimistä keleistä ja auringosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti