keskiviikko 2. elokuuta 2017

heinäkuun loput roskat / osa 2

Vilkaistaanpa vielä loput heinäkuun roskiin menevät törpöt ja aika hiuspainotteisesti mennään.

Tyhjentelin kaappeja ja kätköistä löytyi pari hiusväriä. Toinen on Elean värinpoisto/vaalennusaine, jolla tapasin tehdä raitoja. Tämä on avattu ja vaikka vaalennusainetta ja kehitettä ei ole toisiinsa sekoitettu, nakkaan tämän roskiin. Olen siis kumpaakin ottanut pienen määrän ja sekoittanut erillisessä astiassa. Näppärää, kun vaalennusaine ei ole jauhemuodossa, kuten tavallisesti.

Toinen hiusväri on sitten Syossin Oleo Intense. Jokin paniikki iski vuosi sitten, kun päätin alkaa kasvattaa omaa hiusväriä, ja kriisissä tuli hankittua väri. Onneksi en sitä lätkinyt päähäni kuitenkaan. Tämä ei ole kellekään kelvannut, joten menkööt roskiin.

Four Reasonsin hopeashampoo on tuttu jo aiemmasta blondikaudesta ja luontevasti tähän tuli tartuttua, kun latvoja vaalenneltiin. Mitään superhyperübertehokasta tämä ei ole ainakaan minun tukkaan, mutta saattaisin silti hankkia uudelleen. Olen tainnut aiemminkin tästä mainita, mutta ihan vielä en niin luonnonkosmetiikkailijaksi ala, että sekoittelisin mustikoita luomushampooseen. Voisiko tuossa silti olla ideaa luonnonkosmetiikkaversioksi hopeashampoosta?

En myöskään ole luopunut Batistesta, kun luonnonkosmetiikan kuivashampoot (ainakin ne, mitä olen nähnyt) tuppaavat olemaan hyvissä hinnoissa. Tämä on ainakin luotettava tuote ja tuoksukin on juuri tuollainen fresh, kuten purkkikin.

Santen shampoo oli toimivaa, mutta haisi ihan omenasiiderille. Joskus olin haistavinani tästä jopa oksennusmaisen vivahteen (wtf), joten tuoksun puolesta tämä ei oikein inspannut. Sen verran vakuuttava kuitenkin, että ehkä voisin hankkia muussa tuoksussa tämän. Kelpasi myös J:lle, vaikka välillä kuuluikin soraääniä tuoksuun liittyen.

Kaappien tyhjennykselle jatkoa eli Simply Naturalin teipinpoistaja ajalta, jolloin minulla oli teippipidennykset. Kun koitti teippienpoiston aika, hommasin tämän muistaakseni silloin puolillaan olleen putelin Facebookin joltakin kirppikseltä ja melkein koko pullon loppu saatiinkin sitten kulumaan minun päähäni. Olihan se vaan homma ja tuo irrotusaine haisi ihan tärpätille!

Tape Removerin alla reilusti yli vuoden vanha Casting Creme Gloss - hiusvärin hoitoaine. Olen säästellyt tätä hoitsikkaa reissuhoitsikaksi, mutta koska nykyään mukaan lähtee poikkeuksetta hopeamaski, on tämä turha. Tässä on kyllä ihana tuoksu ja hiuksista tulee ihanan pehmeät!

Laveran Refreshing Cleansing Gel oli ihan kelpo kasvoputsari. Tämä aiheutti sellaisen jännän kiristävän tunteen kasvoille, mutta se lähti jo heti kasvovedellä, kun monista normikosmetiikan putsareista saa kunnon kiristelyt naamalle - hyvä, jos edes kosteusvoide auttaa! Tämä ei siis aiheuttanut kestokiristelyä. Voisin hankkia uudelleen.

Harrastan minikokoisia hiuslakkoja ja tässäpä taas yksi: Cutrin Chooz Hairspray. Ihan ok. Mielestäni mikään hiuslakka ei taltuta tätä minun itsepäistä otsatukkaa, mutta "babyhiukset" tämä ainakin piti kiitettävästi aisoissa. Raikas tuoksu, josta tulee mieleen omena (vai kuuluuko tämän tuoksua omenalta??). Minikoot on kivoja, kun käytän lakkaa sen verran vähän, että ehtisin kokea totaalikyllästymisen ison purkin kanssa.

Lumene True Mystic Volume vedenkestävänä versiona joutaa myös roskiin. Vedenkestävät ripsivärit ja minä ei oikein sovita yhteen. Rasvoittuva iho ja luomet liottavat ripsiväriä ja näytän herkästi pandalta. Ja tämän kanssa varsinkin. Ärsyttävää. Lisäksi tämä annosteli värimassaa ihan liikaa, sillä ripset olivat yksi iso klimppi ja niin sitten jälkiä paikkailtiin (eli silittelin ripsiä) vanupuikoilla. Ei kiitos tätä enää.

Olikos tällä kertaa pääpiirteissään silti positiivisemmat roskat? Täällä oli jopa jatkoon menijöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti