perjantai 11. elokuuta 2017

jo testattuja viime aikojen ostoksia


Käydäänpäs kiinni tähän trioon ja näitä olenkin siis jo testannut.

Ekopharman Karpalo Öljytön Kasvovoide on sen verran tuttu, että olen pienen näytepurnukan verran tätä joskus käyttänyt ja muistikuva jäi ihan positiiviseksi. Nyt sitten löysin tämän Huuto.netistä ja sen kummempia pohtimatta ostin pois, sillä pian alkaa olla tarve naamarasvalle. Tätä oli pari kertaa pieni nokare käytetty eli kyseessä lähes uusi tuote. Tässä on aika jännä tuoksu, josta en niin hirveästi pidä, mutta eiköhän siihen totu ja sen kestä.

Isadoran Nude Sensation - meikkivoide on myös peräisin Huuto.netistä. Epäröin hieman sävyä, mutta otin riskin. Tämä on siis vaaleimmassa sävyssä 10 Nude Porcelain. Kämmenselkään swatchattuna tämä näyttää ihan liian tummalle, mutta tilanne paranee, kun voiteen häivyttelee hyvin. Kasvoilla tämä on vain ihan aavistuksen liian tumma (hassua, että kädellä tummempi??), joten eiköhän sen kanssa elä, sillä tämä vaikuttaa erittäin hyvälle meikkivoiteelle! Tänään meikkivoiteen alla on juurikin tuota Ekopharman karpalovoidetta ja olen taputellut kasvoilta vain pientä kiiltoa pois. Parina edellisenä päivänä kasvot ovat muiden kasvovoiteiden kanssa kiillelleet hieman enemmän, mutta yleensä yksikin kiillonpoistokerta paperilla riittää ja meikki pysyy hyvänä lähes iltaan asti. (Voisinkin vertailuksi kokeilla Fit Me Matte + Porelessiä tuon Ekopharman voiteen kanssa!) Saa nähdä, kiilaako Isadora Fit Me:n edelle. Isadorassa tuntuu olevan parempi peittävyys. Kumpikaan meikkivoide ei lähde lipettiin kasvoilta päivän aikana, vaan pysyy siinä, mihin se on aamulla levitelty ja puuterilla kiinnitetty, joten siinä ei ole eroa. Fit Me blurraa vähän paremmin huokosia, mutta ei ihon pinta huono ole Isadorallakaan.

Sitten vielä Wellan markettisarjasta Wellaflex Style & Heat Protect - muotoilusuihke lähinnä suoristusraudan alle tai föönaukseen. Tämä on kaksifaasinen eli kerrokset täytyy sekoittaa ennen suihkuttelua. Tämä muuten erottuu todella nopeasti eli kannattaa siis vähän väliä ravistella pulloa! Yhdesti olen tätä käyttänyt ja ainakin siltä kerralta fiilikset jäi positiivisiksi. Hintaa taisi olla hyvinkin alle 5 € eli tämä on vieläpä huokea vaihtoehto. Tuoksukin on ihan ok. Vanha suoristusaineeni vetelee ihan viimeisiään eli tämä pääsee pian käyttöön.

Onkos tuttuja juttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti