tiistai 15. elokuuta 2017

wtf, Teresalla kynsilakkaa!

Meikäläisen kynsilakkahistoria on ollut kirjaimellisesti värikäs. Oli aika vuosikausia, että minulla oli aina lakkaa kynsissä. Olen nyt ollut ilman kynsilakkaa luultavasti parisenkin vuotta. Ei siis yhtään mitään! Myin suurimman osan kynsilakoista pois ja muutaman jätin "varalle." Tämä ei varsinaisesti liittynyt luonnonkosmetiikkainnostukseen, vaan lähinnä siihen, että kyllästyin jatkuvaan lakkaamiseen. Hevosharrastuksessa kun kynsilakat ei kovin kauaa hyvänä pysy.

Havahduin jossain vaiheessa kynsien huonokuntoisuuteen ja sain J:n tädiltä vinkin Lumenen Nail Strengthener - lakasta, joka vahvistaa kynsiä (Hox! Ei formaldehydiä!). Lakka tuli hankittua, vaikka se soti luonnonkosmetiikan suosimista vastaan. Vielä kun ei ole olemassa täysin luonnonkosmetiikan kriteereitä täyttäviä kynsilakkoja. Aloin popsia myös kalkkitabletteja, mutta kalkin syömiseen suurin syy oli hampaiden kunto.

Satuin sitten löytämään netistä kuvia essencen out of space - kokoelman kynsilakoista ja olin ihan wow. Harmittelin, etten lakkaile kynsiä, sillä ihastuin pariinkin lakkaan varsin palavasti. Ja mitä, hintaa 2,49 €! Toki olin tiennyt essencen tuotteet edullisiksi, mutta vielä, kun löysin informaatiota, että essencen lakat ovat 5-free, päätin, että ostan ne pari mieluista lakkaa. Koska en muutenkaan ole täysin ehdoton luonnonkosmetiikkajuttujeni kanssa, ajattelen, että kyllä ainakin silloin tällöin voi kynsiä lakata. essencen kaksikon lisäksi ostin vielä kynsilakanpoistoainetta (joku vaan summassa, mitä hyllyssä oli eli Mirame), kun entinen vetelee viimeisiään. Sitä kun tarvitsee myös Lumenen kynnenkovettajan kanssa, kun lakkaus täytyy uusia.

Tämän kokoinen on siis nykyinen kynsilakkakokoelmani kera kynsilakanpoistoaineen. Muutamia arkkeja kynsitarroja löytyy lisäksi.

Ostamani essencen lakat ovat siis 01 outta space is the place ja 05 intergalactic adventure. Koska en ole pitkään aikaan lakannut kynsiä, ei lakkaustulos tuolla intergalactic adventurella ole niin hyvä, että viitsisin tänne laittaa kuvaa kynsistäni. Maybe next time!

Kannattaa ehdottomasti googletella kuvia koko kokoelman lakoista. Aivan ihania! Tein tänään vähän kosmetiikkatilausta ja sen verran paljastan, että päällyslakka tuli hankituksi. Pääsenpä siis käyttämään kynsitarrojakin, jos oikein innostun! Ne vaativat päälleen lakkakerroksen paremman pysyvyyden vuoksi. Lumenen kynnenkovettajaa voi käyttää aluslakkana. Varmasti passaa meikäläisen satunnaisiin käyttökertoihin vallan mainiosti. Odotan jo innolla outta space is the placen käyttövuoroa!

P.S. Perinteiset punaiset kynnet eivät ole koskaan tuntuneet minun jutultani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti