maanantai 4. syyskuuta 2017

elokuun loppuneet kokonaisuudessaan

Meinasipa hieman venyä tämä eloroskien postaus, mutta tässä se nyt tulee! Olin kyllä aika pihalla tuota "roskakassia" penkoessa, että mitäs kaikkea sitä tuli elokuussa loppuun käytettyä ja minkä verran. Ihan kiva saalis! Siispä arvostelujen pariin:

Ensimmäisenä Dermosilin Nature-sarjan koivushampoo. Nature-sarja on siis Dermosilin luonnonkosmetiikkasarja ja siihen kuuluu myös ihonhoitotuotteita. Sarja ei kovin tuttu minulle ole. Yhden kasvovoidenäytteen olen käyttänyt ja joskus tainnut äidiltä lainata sarjan silmänympärysvoidetta. Tästä shampoosta en kovin pitänyt. Tuoksu on ihan ok, mutta tämä on melko paksua jankkia. Kun omaa paksun tukan, kuten minulla, tätä shampoota on vaikea levittää ja niin sitä kuluu paljon kerralla. Tämä kyllä pesi ihan hyvin, mutta työläs levittäminen aiheutti verenpaineen nousua. Sekoitin sekaan yleensä hopeashampoota vähän notkistamaan tätä. Mutta ei kiitos tätä, vaikka suomalaista olisi kiva suosia (tai noh, Dermosilin tuotteet taidetaan valmistaa Euroopassa)... Ei siis jatkoon.

Samalle kuukaudelle sattui loppumaan pari Four Reasonsin tuotetta. Ensimmäisenä hopeasuihke. Tämä on siis violetin värinen hoitoaine, joka kirkastaa vaaleaa hiusväriä ja poistaa keltaisuutta. Koska käytin tämän rinnalla muitakin hopeatuotteita, en osaa sanoa tämän tehoista sen kummempaa. Tällä saa kyllä suihkittua näppärästi ympäristön violetin väriseksi. Tämä sisältää myös uv- ja lämpösuojan, mutta vaikka tässä lämpösuoja onkin, on minulla silti ollut ihan erillinen lämpösuojasuihke eli tuo Heat Styler. Heat Styleriakin olen ehtinyt elämässäni kuluttaa ainakin parin pullon verran. Tähän tulee tartuttua, jos ei muuta keksi tai tekee mieli pihistellä. Tykkään yleensä lämpösuojan hankkia kampaamotuotteiden puolelta (poikkeuksena nykyinen). Muistelen jossakin sanottaneen, että tämän pitäisi tuoksua kirsikalta, mutta minusta tämän tuoksu tuo mieleen hyttysmyrkyn (ja alkoholin). Mutta tuoksu ei ole koskaan minua haitannut. Four Reasons on yksi kotimaisen KC Professionalin sarjoista. Ihan hyviä tuotteita!

Sitten taas kerran yksi Biozellin Soft Ice - värihoitoaine.

Yksi hairahdus luonnonkosmetiikan tiellä eli Nivea Indulgent Moisture Cocoa - suihkucreme. Sisältää kaakaovoita ja maitoproteiinia. Tässä oli aluksi huumaava kaakaovoinen tuoksu, mutta loppua kohti tuoksu tuntui vähän väkevöityvän tai sitten vain kuvittelin. Tuntuma iholla oli kivan pehmeä. Nivean suihkutuotteet on kyllä kivoja, mutta yritän pysytellä suihkutuotteissakin luonnonkosmetiikassa.

Lumenen Valo-sarjan Glow Boost - hyaluronitiivisteen ostin kait jossakin naamapaniikissa eli todennäköisesti naama oli näppyinen ja kuiva ja päällä oli paniikki eli en jaksanut keskittyä etsimään apua luonnonkosmetiikasta. Olisiko ollut niin, että himoitsemani Laveran Hydro-Effect - seerumi ilmestyi vasta tämän hankinnan jälkeen? Se pitäisikin hankkia jossain välissä! Näytteen perusteella vaikutti hyvältä. Mutta tätä Lumenea olen vanhempaa versiota käyttänyt pullon tai kaksi ja tykkäsin. Uudistuksen myötä ilmeisesti myös koostumukselle tapahtui jotain, koska muistelen monien harmitelleen, ettei tämä enää olisi niin hyvä ja tehokas. Ei minunkaan mielestäni. Ei siis ole mikään must have - tuote, vaikka olisi jossain superhyvässä tarjouksessa. (Ja taas se luonnonkosmetiikkapointtikin.)

Tämän mustan putkilon kohdalla tekisi mieli itkeä. Miten voin nakata tämän roskiin?! Kyseessä on Dermosilin Sport & Beach - ripsiväri. Ehdottomasti maailman paras ripsiväri. Tämä pysyy ripsissä kuin tauti tilanteessa kuin tilanteessa ja pienen vaivannäön jälkeen ripset ovat ihanat! Yksi tai kaksi vetoa ei siis tällä riitä, vaan ainakin minulla näyttävät ripset saadakseni tämä vaatii vähän vaivaa. Mutta on se sen arvoista ollutkin! Tämä oli alunperin kausituote, mutta sitä käsittääkseni myytiin kuitenkin vähän pitempään. Tämän on varmaan jo kolmas putkilo ja nyt tätä ei sitten enää saakaan. Dermosilin Moist Proof - ripsiväri on ilmeisesti massaltaan samaa tavaraa, mutta sen harjaa on haukuttu huonoksi. Niinpä ajattelin tehdä hätävararatkaisun eli jos en muuta yhtä hyvää ripsaria löydä, sen varalle säästän tästä Sport & Beachista harjan ja pesen sen jemmoihin. Uskoisin Moist Proofissa olevan samanlainen putkilo eli jos muuta ei löydy, tilaan sitten Moist Proofia ja käytän Sport & Beachin harjaa. Haluan nyt ehkä vähän osoittaa ensin mieltäni Dermosilille, joten kokeilen etsiä vaikka marketin tarjonnasta hyvää ripsaria.

Guccin Bamboo - hajuveden näytteen ostin ihan parilla eurolla Huuto.netistä. Halusin kokeilla, olisiko tämä "minun" tuoksuni. Ihastuin tähän kerran Emotionissa käydesä ja toivoinkin tätä jo synttärilahjaksi. Hoksasin onneksi ostaa tämän näytteen, ettei rahat mene hukkaan, jos tuoksu ei olekaan hyvä. Ei tämä sitten minun ihollani niin hyvä ollutkaan, joten näytteen lopun annoin ystävälleni. Olen tosi nirso hajuvesien kanssa.

Eturivissä on sitten taas yksi meikkimuna. Pirkan taisi olla. Ihan perus hyvä.

Duroyn puuterisivellin on mennyt ihan "hamppuiseksi" ja se lähinnä raapii ihoa. Roskiin siis.

Weledan Almond Sensitive Skin Body Wash - näyte ei ollut mitenkään ihmeellinen. Taisin käyttää tämän yhdellä kertaa mökkireissulla saunoessa. Ei tämä mitenkään huono ollut, mutta varmaan jo tuoksun puolesta tulisi tartuttua johonkin muuhun tuotteeseen.

Kaksi pyöreää näytepurkkia sisälsivät Everyday Mineralsin meikkipohjanäytteitä. Kun muutenkin meni pyllylleen näiden hankinta, niin en jaksanut käyttää näitä purkinpohjia loppuun. Näissä siis ihan muutama murunen vain kummassakin.

Lumenen Valo Glow Reveal Moisturizer - näyte ei minussa aiheuta hihkuntaa. Yleensä tällaiset hehkua lupailevat tuotteet eivät ole minua varten, kun naama kiiltelee ihan ilman hehkutuotteitakin.

Vichyn Neovadiol - sarjan kosteusvoiteesta ja yövoiteesta tykkäsin. Näissä oli jotenkin ihana tuoksu ja tuntuma iholla oli kiva. Nämä on käsittääkseni kuitenkin ikääntyneemmälle iholle tarkoitettu, joten saattoi olla, että iho hieman tykkäsi kyttyrää paksuhkosta koostumuksesta pukkaamalla muutaman näpyn. Muuten iho kyllä tykkäsi. Harmi, kun eivät ole luonnonkosmetiikkaa, heh!

16 asiaa tai esinettä siis roskikseen tällä kertaa ja arvioita laidasta laitaan. Oliko tässä tuttuja tai tutustumisen arvoisia juttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti