lauantai 7. lokakuuta 2017

mitäs lähti myytäväksi tällä kertaa

Laittelin vähän muutakin myyntiin (muutto alkaa häämöttää), joten ajattelinpa nyt sitten julkaista myös kosmetiikkapaketin myyntiin Huuto.netissä. Olin ajatellut kerääväni siihen vielä jotain lisää, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että myyntiin ei hetkeen mitään ole menossa.

Myyntiin lähtee siis:
- Avon Advance Techniques Kuivashampoo. Minun nenään liian voimakas tuoksu, eikä tämä kyllä ihmeitä tehnyt, vaikka suihkutti useamman kerroksen. Joo ei. Pari kertaa käytin tyyliin otsahiuksiin.
- Jostain syystä Maybellinen Fit Me Matte + Poreless - meikkivoide ei enää toimikaan kasvoillani. Plääh. Tässä olisi hinta ja laatu kohdallaan. Sävy 110. Ainakin puolet jäljellä.
- Neobio Fresh Skin Peeling - kasvokuorinta ei tuntunut tekevän yhtään mitään. Jotenkin nuo raekuorinnat ylipäätänsä ovat tylsiä, eivätkä tunnu minun nassulleni tekevän mitään. Pari kertaa yritetty ymmärtää.
- Rexonan Sensitive - antiperspirantti tuoksuu purkissa hyvälle, mutta kainalossa ei, vaikka olisin kainalot ensin pessytkin. Ilmeisesti tuoksu ei sovi yhteen juuri minun ihon pH:n kanssa. Eli tuoksu tökkii. En kyllä kovin monesti käyttänyt. Pallon pesaisin, mutta tarvittaessa tämän voi jättää paketista poiskin.
- Muutama hiuspanta. Muistaakseni Cailapin jäykkä ja 2 kpl Glitterin kuminauhapantoja. Kerran käytetty. Cailapin pannassa on piikit liian harvassa, sellaisissa ryhmissä, ja se nousi aina sentin verran irti päästä. Glitterin pannatkin puristavat ja tuntuvat elävän omaa elämää päässä eli todennäköisesti paukahtaisivat jossain vaiheessa silmille. Onpas nyt vaikeaa löytää joku päähän sopiva panta!
- Maybelline Fit Me Matte + Poreless - puuterikaan ei nyt sitten säväyttänyt enempää. Tuli tartuttua ennemmin essencen puuteriin eli käyttökertoja suunnilleen viisi tälle. Sävy 105.
- essencen out of space stories - kokoelman kynsilakka säv 01 outta space is the place. Ihana lakka, mutta minun uraisilla kynsillä levittyvyys vähän niin ja näin, joten hermo meni. Tuli hommattua buffer-viila, että jospa saisi kynnet parempaan kuntoon!
- Avonin Mark Pink Illusions - sarjan kynsilakalle (Pretty in pink nimeltään) kävi vähän sama kohtalo. En osaa muutenkaan lakata creme-lakoilla (varsinkaan tällaisilla ohuilla) siististi, eli hermot meni. Sävy on kyllä ihana possun pinkki! Kerran siis taisteltu kynsille.
- Hajuvesinäyte, Avon Today Tomorrow Always My Everything for her, eau de parfum. Ei sitten yhtään minun tuoksu. Foliopakkausta vähän avasin, mutta itse tuoksupullo on avaamaton.

Sellainen kosmetiikkapaketti siis lähti myyntiin. Ihan kaikkea kun ei viitsi roskiinkaan laittaa. Mitään suuria summiahan en näistä pyydä, kun ei näillä ole tarkoitus rikastua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti