torstai 30. marraskuuta 2017

Black Fridayn ostoksia

Black Fridayn shoppailut jäivät vähäisiksi, sillä en oikein tarvinnut mitään. Lähinnä metsästin hyvää tarjousta ratsastushousuista, mutta eipä oikein löytynyt... Mutta Pretty.fi:ssä sorruin, kun oli ihan oikea tarve puuterille. Käydäänpä läpi, mukana myös yksi muu ostos:

Eli heti ensimmäisenä tilaukseen kuulumaton Tresemmén Extra Hold - hiuslakka. Olen viime aikoina käyttänyt kyllästymisen pelossa vain minikokoisia hiuslakkoja, mutta tulin nyt ostaneeksi kokeiluun tämän. Tästäkin kyllä löytyy sekä mini- että jättikoko, mutta tämä on "medium size." En ole vielä testannut, eli joutuu vielä jonoon niin sanotusti.

Essencen Lash Princess - ripsiväri on sitten Prettyn ostoksia. Ihan uteliaisuudesta tilasin, kun oli edullinen. Ja kohtapa varmaan loppuu tuo nyt käytössä oleva Oriflamen ripsari ja tykkään, että on joku varakappale aina olemassa (käytännössä 2 ripsiväriä vuorotellen käytössä, toinen loppumaisillaan oleva ja toinen uudempi). En ole tätä vielä avannut, enkä vielä avaakaan, ettei kerkeä kuivua. Käsittääkseni tämä on yksi suosituimmista essencen ripsareista? (Vai oliko se jokin muun värinen "korsettiripsari?")

NYX Butter gloss - huulikiilto sävyssä Fortune Cookie oli vähän heräteostos, mutta saa sitä joskus ostella vähän turhuuksiakin, kuten tuossa taannoin haastelin. Muutaman kerran tätä olen ehtinyt käyttää ja hyvältä vaikuttaa. Tuoksusta tulee mieleen joku vaniljainen kakku tms, tykkään! Yhdellä kerroksella tämä ei hirveästi erotu huuliltani, mutta toisella kerroksella saa vähän näkyvämmän tuloksen ja kiilto asettuu kivasti huulille. Aika pitkäkestoiseltakin tämä vaikuttaa eli ei kulu hetkessä pois. Vähän enemmän pigmenttisyyttä/intensiivisyyttä kaipaisin, mutta eivät huulikiillot yleensä kovin peittäviä olekaan. Siihen on sitten muut tuotteet.

Etualalla on sitten vanha tuttu essencen puuteri mattifying compact powder. Tällä kertaa sävy on 11 pastel beige. Näytti vaaleimmalta, mutta lieköhän olen oikeassa. Yritin kovasti googlailla, mutta mitään virallista vahvistusta en löytänyt, että mikä näistä tämän puuterin sävyistä on vaalein. Eiköhän tämä ole ihan hyvä.

Kuvassa on vielä pari tilauksen mukana tullutta ylläriä eli NYX:n Soft Matte Lip Cream - näytteet sävyissä Copenhagen ja Antwerp. Valitettavasti nämä eivät ole yhtään minun sävyjäni, enkä ole oikein innostunut mattahuulista, joten en ole näitä avannut, enkä avaa. Taidan heivata nämä jonkun myytävän kosmetiikkapaketin mukaan eli saavat pitää muovit päällään. Kiva ele kuitenkin Prettyltä, ei siinä mitään!

Mitä sinä tilasit Black Friday - huumassa? Shoppailitko kenties myös Prettyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti