sunnuntai 12. marraskuuta 2017

kumpikampi: Avon vs Oriflame / huulipunanäytteet

Olen intoutunut huulimeikeistä ja erityisesti nudet ja hiekkaiset sävyt miellyttävät, siis sävyt, jotka ovat omaa huultenväriäni vaaleampia. Mitään peitevoidehuulia en todellakaan halua, joten siksi tämä sopivien tuotteiden metsästäminen onkin kinkkistä, monilla kun en saa vaaleampaa ilmettä, vaikka huuleni eivät luonnostaan tavallista tummemmat ole (luullakseni). Onneksi esimerkiksi Avonilta ja Oriflamelta saa näytteitä! Satuin havaitsemaan, että minulta löytyy saman tyyppiset huulipunanäytteet sekä Oriflamelta että Avonilta, joten ajattelin tehdä niistä tällaisen kumpikampi-vertailun. Aiemmasta kumpikampi-vertailusta onkin liki vuosi ja myös silloin vastakkain olivat Oriflame ja Avon, mutta jalkavoiteiden osalta.

Vasemmalla on siis Oriflamen The ONE Power Shine -huulipuna sävyssä Lustrous Nude ja oikealla Avonin True Colour - huulipuna sävyssä Sparkling Nude. Sävyt ovat aika samanlaiset, Avonin on aavistuksen tummempi eli pisteet Oriflamelle. Pidän siis Oriflamen sävystä enemmän. Nämä ovat siis ihan vain näytteitä, mutta pakkauksista Avonin muotoilu miellyttää enemmän, olkootkin kyse vain näytteistä! Hih.

Molemmissa on selkeästi glitteriä. Huulilla Oriflame on selkeästi glitterisempi ja vähän kuivempi kuin Avon eli tässä kohtaa pisteet Avonille. Oriflamen glitterit leviävät pikkuhiljaa huulien ulkopuolelle ärsyttävästi (en omista ainuttakaan rajauskynää, hups), kun taas Avon ei tällaista temppua tee. Eli pojot Avonille taas.

Kummassakin punassa on tuoksua. Kommentoinkin aiemmin jo, että Oriflamen punassa on raikas, "vihreä" tuoksu, josta tulee mieleen jopa Yves Rocher. Avonin punassa on rauhallisempi, makeahko, joskin hieman tunkkainen tuoksu. Tavallaan pidän molemmista, mutta tavallaan en kummastakaan. Ehkä silti valitsisin tässä kohtaa kuitenkin Avonin, kun tuoksu on vähän miedompi.

Kovin kummoista matikkaa ei taideta tarvita voittajan julkistukseen. Avonin puna siis miellytti enemmän! Mieluusti silti molemmilta merkeiltä kokeilisin punia, jos vain löytyisi kaipaamiani sävyjä. Hiekkaiset ja nudet sävyt eivät taida tällä hetkellä olla muodissa eli sekin hankaloittaa sitä täydellisen sävyn ja tuotteen metsästystä. Tällä hetkellä meikkipussissa on vain huulikiiltoja, kun Maybellinen nudepuna "säikäytti" peitevoidemaisella lopputuloksellaan. Saas nähdä, miten täydellisten tuotteiden metsästyksessä käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti