lauantai 4. marraskuuta 2017

Oriflame-tunnusten säilyttämistä / Oriflamen tilaus


No niin, sormet on oikein syyhynneet päästä paukuttamaan näppäimistöä ja tässä sitä nyt ollaan. Sopivasti tänään pakettiautomaattiin pamahti Oriflamen tilaus ja pakkohan se on heti päästä esittelemään. Mukana tuli tämän hetkisen kampanjan sekä seuraavan kampanjan kuvastot ja seuraavan kampajan kuvastosta piti kyllä vähän taitella sivunkulmia merkiksi kiinnostavista jutuista. Olen viimeksi tilannut Oriflamelta viime joulukuussa, joten vähän alkoi jo hirvittää tunnusten puolesta. Oriflamehan uudisti jäsenyyttään eli nykyään edustajaksi liittyminen käsittääkseni maksaa jotain. Siksipä haluaisin pitää tunnukset voimassa. Ainakin aiemmin tunnukset "jäätyivät", jos tilausta ei tehnyt viimeistään parin vuoden kuluttua edellisestä.

Tässäpä tämän kertainen tilaus. Ensimmäisenä HairX Advanced Neoforce Thickening & Growth Reviving System - suihke eli vapaasti suomennettuna tuuheuttava suihke. Luultavasti tämä jää odottelemaan nykyisen hoitoaineen loppumista, mutta pakko oli urkkia, miltä tämä tuoksuu. Ihan jees. Paha sanoa, mille tämä tuoksuu, mutta tuoksuupa kuitenkin. Tulee mieleen ehkä joku kampaamotuote, josta plussaa.

Toinenkin hiustuote päätyi tilaukseen eli HairX Restore Therapy Split Ends Serum eli latvaseerumi. Pyyhkäisin tätä nyt saunan jälkeen latvoihin ja vaikuttaa kivalle. Tuoksu on makeahko ja hieman mietityttää, kyllästynkö tuohon. Mutta käyttöön ehdottomasti! Tätä ei tarvitse yhdellä kertaa paljon eli pieni määrä riittää. En olekaan tainnut aiemmin Oriflamen hiustuotteita käyttää, mutta hyvälle vaikuttaa!

Giordani Gold - sarjan kynsilakka Steel Blue jostain syystä ihastutti niin, että se taisikin olla tilaukselle se alkuperäinen syy tunnusten säilymisen lisäksi. Väri on tuollainen siniharmaa tai murrettu sininen, miten sen haluaa ilmaista.

Sitten vielä viimeiseksi näyte The ONE Power Shine - huulipunasta sävyssä Lustrous Nude. Onneksi tuli tilattua vain näyte, sillä tämä on ehkä turhan glitterinen mieleeni, mutta enköhän saa tämän näytteen käytettyä. Odotin vähän intensiivisempää sävyä huulille eli sekin oli hieman pettymys. Ehkä mulla on vain niin tummat huulet, että niihin ei tahdo vaaleampaa sävyä saada kuin kunnon peitevoiteen tyylisellä nudepunalla? Huulipunassa on raikas, "vihreä" tuoksu ja se tuo mieleen jonkun muun samalta tuoksuvan, mutta en vain saa päähäni, minkä. Olisiko kenties joku muu Oriflamen tuote? Vai peräti Yves Rocherin Naturelle - hajuvesi? On tämä tuoksumuisti kumma juttu!

Sellaiset hankinnat tällä kertaa ja ensimmäinen postaus uudessa kodissa! Jospa täältä löytyisi paremmin kuvauspaikkojakin, kun neliöitäkin on kertaheitolla enemmän. Ja oma sauna on kyllä superkiva juttu, kuten myös ilmalämpöpumppu ja oma piha jne! (Taisi kissa mennä saunan jälkilämpöihin pötköttelemään.) Mutta nyt taidan vielä katsoa viidennen jakson (tälle päivää) The Leftoversia ja popsia iltapalaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti