keskiviikko 15. marraskuuta 2017

pienet hankinnat

Eilen tuli napattua Tokmannilla käydessä Lumenen silmämeikinpuhdistusaine, kun nämä pullot näyttivät tarjouksessa olevan (5 €). Huomasin myös uudistuneiden 250 ml:n pullojen olevan tarjouksessa 2 kpl/5 € eli sama määrä, sama hinta. Tuli siis kuitenkin otettua yksi iso purkki. Sinnittelen loppuun nyt käytössä olevan Garnierin silmämeikinpoistoaineen, joka ei sitten ollutkaan niin hyvää, kuin muistelin... Lumene on luottotuote ja se ei myöskään kirvele silmiä.

Shampookin näytti loppumisen merkkejä ja kun kaverin kanssa kävimme viikonloppuna Sellossa, tuli Emotionista ostettua ihan luonnonkosmetiikan shampoo eli Organic Shopin Blue Lagoon Mineral Shampoo, joka sisältää levää ja savea. Organic Shopin shampoota on yksi pullo jo tullut käytettyä, mutta sitä samaa ei Emotionissa ollut, niin tuli sitten napattua joku. Itse asiassa kotona vasta tuli tarkemmin tutkittua, mikä lähti mukaan. Vaikuttaa ihan hyvältä ja tuoksukin on ihan ok, vaikka aluksi ainesosien perusteella epäilytti. Mieskään ei ole napissut.

Eilen tuli Tokmanni-reissun jälkeen napattua S-Marketista 7th Heavenin Cucumber Peel-Off - naamio. Tämä siis kuivuu kalvoksi, jonka voi repiä irti. Saapa nähdä, mitä tapahtuu, jos tämän illalla laitan saunan jälkeen! Tämä on suunnattu öljyiselle iholle ja lupaa olla syväpuhdistava, hellävarainen, kirkastaa ihoa, uudistaa jnejnejne. 7th Heaven ei ihan luonnonkosmetiikkaa ole, mutta näistä naamioista löytyy paljon kasviuutteita ja -öljyjä. Joskus ja jouluna - tyyliin tulee kokeiltua näitä.

Kylläpäs viikko on hurahtanut taas nopeasti! Huomenna on jo torstai ja mahdollisesti hieman raskaampi työpäivä tiedossa, mutta tätä tämä meikäläisen työelämä välillä on. Sitä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti