lauantai 25. marraskuuta 2017

suomalaista Fi-Natura sertifioitua kosmetiikkaa / Choice Finland

Kasvovoiteet alkaa osoittaa loppumisen merkkejä ja jotain piti keksiä tilalle. En millään jaksanut alkaa tekemään tilausta minnekään luonnonkosmetiikkaa myyvään verkkokauppaan yhden tuotteen takia, joten olin vähällä taas lipsua luonnonkosmetiikasta. Onneksi Huuto.netistä löytyi mielenkiintoinen tuote: Choice Finlandin 24 h Face Cream ja vieläpä käyttämätön sellainen!
Kuva hurmaa taas laadullaan, mutta tällainen purnukka on kyseessä. Hieman antaisin miinusta pakkausmuodosta, kun laiskana ihmisenä sinne kuitenkin sormeni työnnän. Mutta yleensäpä kasvoja rasvaillessa kädet ovat muutenkin puhtaat, kun ei ole tarkoitus siirtää mitään pöpöjä naamaan. Se kun kukkii välillä muutenkin...

Choice on siis suomalainen ihonhoitosarja, josta löytyy tuotteet kokonaisvaltaiseen kasvojenhoitoon: on seerumia, kasvovettä, kahtakin eri voidetta, silmänympärysvoidetta ja tietysti myös putsari. Choicen verkkosivuilla on myös verkkokauppa, josta tuotteita voi tilata. Normaalihintaisina tuotteet maksavat 16-49 € (itse pulitin tästä Huuto.netissä 10 € + postikulut). Tällä hetkellä kaikki tuotteet ovat tarjouksessa. Sivuilla on lista myös jälleenmyyjistä ja suosittelen myös vilkaisemaan tarinan tuotteiden takana! Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Odotan jo sormet syyhyten, että pääsen kokeilemaan tätä voidetta. Tämä säilyy avaamisesta 6 kuukautta ja päiväysmerkintä pohjassa riittää vuodelle 2019. En vielä avannut välikantta tästä. Yritin nuuskutella tuoksua välikannesta huolimatta ja mikäli välikannella ei tuoksuun ole vaikutusta, on se melko mieto ja sellainen perus voidemainen. Ehkä aavistus jotain luonnonkosmetiikalle tyypillistä on havaittavissa. Incin mukaan tässä on paljon kasviöljyjä ja -uutteita. Incissä on mukana ainesosien selitykset.

Sellainen kasvorasva tällä kertaa! Choice on ainakin minulle tuntemattomampi merkki, entä sinulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti