lauantai 6. tammikuuta 2018

pieni Avon-tilaus

En tiedä, voiko sanoa, että "taas", kun edellisestä Avonin tilauksesta on näköjään muutama kuukausi kuitenkin vierähtänyt. Muistelin jotain ihan muuta. Avonin koko kampanjan 1 kuvasto oli täynnä edullisia tarjouksia (kuvasto on vielä voimassa, joten käyttäkää tilaisuus hyödyksi jos kiinnostaa!), joten tuli sorruttua ja olihan tässä ihan tarpeellisia juttuja. Tilauksen mukana tuli jo kahden seuraavankin kampanjan kuvastot ja hinnat eivät ihan niin houkuttelevia olleet enää, vaikka ylipäänsä Avon onkin edullinen.
 

Ensimmäisenä kiinnitin huomioni kasvopaperisettiin (2,45 €). Kasvopaperit ovatkin lopussa, joten ajattelin testata tällaista. Rasiassa on siis 80 kpl kasvopapereita, vippa ja peili kannessa. Tämä toimii niin, että vipasta poistetaan suojakalvo ja vippa painetaan yhteen kasvopaperiarkkiin eli ilmeisesti paperi tarttuu vippaan ja näin ollen papereihin ei tarvitse koskea käsin. Sitten paperia painellaan vipan kanssa kasvoille ja lopuksi paperi heitetään pois. En aluksi meinannut ymmärtää mukana tulleen lappusen ohjeita, mutta näin sen sitten väsymykseltäni ymmärsin. En ole vielä testannut. Taidan ensin kuluttaa ne muutamat vanhat kasvopaperit pois.

Power Straight - suoristussuihketta en löytänyt tästä kampanjasta, joten nappasin sitten 2 kappaletta lämpösuojasuihketta, kun hintaakin oli vain 2,25 € per pullo. En ole aiemmin tätä lämpösuojasuihketta käyttänyt. Power Straight on ainakin toiminut ihan kivasti suoristusraudan kanssa.

Kirkas spraypullo on kynsilakan pikakuivattajasuihke. Taas tuossa yksi ilta lakkasin kiireellä kynsiä ennen nukkumaanmenoa ja vaikka kerrosten välillä odottelinkin tovin, onnistuin iltatoimia tehdessä ruttaamaan pari kynttä, vaikka ne mukamas kuivilta tuntuivat. Josko tästä olisi vähän apua kärsimättömälle! Tämä maksoi 2,45 €.

Demo-tuotteista valitsin Mark Epic Lip - huulipunan sävyssä Nude Attitude (4,45 €). Alunperin olin tilaamassa tätä testerinä, mutta testeri näytti punaista eli sitä ei ilmeisesti ollut saatavilla. Satuin sitten löytämään nämä demoista eri sävyissä, joten ajattelin, että otetaan nyt sieltä sitten täysikokoinen. Kokeilin eilen illalla ja ääh, tällä tuli juurikin sellaiset peitevoidehuulet, jotka korostavat joka ainoan kuivan riekaleen huulilla. Ei jatkoon. Vaikka tekisin mitä, liian vaaleat tai liian mattaiset jutut ei toimi. En pitänyt myöskään tuoksusta, vaikka se olikin aika mieto. Laitan tämän myytäviin.


Meikkivoidetestailutkin houkuttavat aina ja on kivaa, että Avonilla on tarjolla näytteitä, vaikkakaan ei ihan kaikista meikkipohjista. Otin sitten testiin Luxe-sarjan Silken - meikkivoiteen sävyssä Porcelain. Ajattelin nyt viikonlopun aikana testailla. Saas nähdä, kuinka hajustettua tämä on, kun parfum mainitaan incissä jo puolivälin tienoilla.

Lisää testereitä eli Luck La Vie - tuoksu. Minun piti tilata Luck for her, mutta viime hetkillä menin kuitenkin sekaisin ja olin naputellut tilaukseen tuon La Vie - version testerinumeron. Hieman harmittaa, mutta ei tämä Luck La Viekään vaikuta huonolta. Ehkä ensi kerralla sitten se toinen versio!
 
Tilauksessa tuli vielä mukana Mark Epic Lip - huulipunanäyte, jota siis kärkyinkin, mutta sävyä ei voinut itse valita ja tämä siis tuli joka tapauksessa tilauksen mukana. Näytteen sävy on Extreme Mauve. Ei sitten yhtään minun juttuni, joten taidan ujuttaa myytävien mukaan. En siis ole avannutkaan pakkausta.

Sellainen tilaus tämä. Tuon Nude Attituden kanssa oletinkin käyvän näin, miten kävi, joten sen olisi kyllä voinut jättää kokonaan tilaamattakin. Onneksi sekään ei kallis ollut. Nyt taidankin sitten käydä läpi tuon myytävien läjän ja voisin ne esitellä omassa postauksessaan kokonaisuudessaan, kun samalla tulee sitten arvioita tuotteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti