perjantai 9. helmikuuta 2018

pieni Sokoksen tilaus

Selailin tuossa muutama päivä sitten tylsyyksissäni Sokoksen verkkokauppaa ja satuin vilkuilemaan Urban Decayn tuotteita. Suuni varmasti loksahti auki, kun huomasin, että Urban Decayn Primer Potion, legendaarisen hyväksi kehuttu silmämeikinpohjustaja, maksoi vain 21,90 €. Miten minä olen kuvitellut, että tuo äsken mainittu primer olisi maksanut vähintään kympin enemmän?? Aivan turhaan olen kituuttanut toimimattomien tuotteiden kanssa. Jostain syystä olin vakuuttunut, että tämän on pakko toimia myös minulla, joten siispä tilaukseen. Ainokaiseksi tämä ei jäänyt, vaan ostin vielä Weledan Everon - huulirasvan. (Jee, luonnonkosmetiikkaa!) 

 
Ja kaupan päälliseksi Lumenen Sisua! Heti tänään kokeilin UD:n primeria ja kyllä, se toimi, kuten oletinkin. Luomivärit pysyivät luomilla koko työpäivän ja se riittää. Nyt kotona on silmämeikki alkanut vähän elää omaa elämäänsä, mutta luulenpa, ettei meikäläisen rasvaisilla luomilla pysyisi edes sementtilaasti koko päivää...

Tulipa jotenkin sanaton olo. Ikään kuin kaikki maailman ongelmat ja murheet olisivat ratkenneet samalla hetkellä, kun vihdoin ja viimein löytyi ratkaisu luomiväriprobleemiin, heh! Weledan huulirasvankin korkkasin ennen kuin aloin naputella tätä postausta. Vähän on njääh-fiilis tuoksun vuoksi, mutta koostumus on ihanan kermaisen oloinen, pehmeä ja paksu. Luin netistä kehuja tästä, joten ei tämä varmasti huono ole. Ja eiköhän tuoksuunkin totu. Se on vain erittäin tyypillinen luonnonkosmetiikkatuotteen tuoksu. Ajattelin tätä rasvaa lähinnä yökäyttöön, vaikka tämä sopisi hyvin päiväkäyttöönkin. Tästä löytyy luonnollinen aurinkosuojakerroin 4. Taidan nakata tähän asti käytössä olleen Nurmen purkkihuulirasvan jo roskiin. En muista, kauanko tuota olen jo käyttänyt, mutta kun luonnonkosmetiikassa ei säilöntäaineitakaan ole ja ihan vaan sormella olen tuota purkista kaivanut, tuntuu, että pitäisi varmaan jo vaihtaa, vaikka aina ennen käyttöä olenkin kädet pessyt. Aika lopussakin se alkaa olla.

Tämä olikin ensimmäinen Sokoksen tilaus minulle. Jos Sokokselta/Emotionista jotain hankin, niin yleensä ihan paikan päältä. Pientä ihmetystä aiheutti näiden tuotteiden tuleminen kahdessa eri lähetyksessä. Oletin molempien mahtuvan kirjeeseen, kun verkkokauppa antoi valita sen toimitusvaihtoehdoksi. Todellisuudessa huulirasva tuli postilaatikkoon, mutta Urban Decay piti hakea lähipostista ja aika isoon pahvilaatikkoon tuotteen kokoon nähden se oli pakattu. Noh, paketin sai kauppareissulla näppärästi mukaan.

Löytyykö vielä parempaa silmämeikkiprimeria kuin Urban Decayn Primer Potion? Onko Weledan tuotteet tai tämä huulirasva tuttu juttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti