perjantai 23. helmikuuta 2018

vihdoin taas luonnonkosmetiikkaa

Nyt, kun pakkanen paukkuu ja sisäilmakin on kuivaa kuivattaen koko kropan, on kiinnostus luonnonkosmetiikkaan taas vahvistunut. Tuntuu, että tavallisesta synteettisestä kosmetiikasta ei saa mitään apua ja että sekin vain edesauttaa kuivumista, vaikka eihän se aina näinkään ole. Tartuin sitten toimeen, ettei luonnonkosmetiikasta haaveilu jäisi vain ajatuksen tasolle, ja tilasin pienen paketillisen tavaraa GreenDealista.
 

Ensimmäisenä Laveran Colour and Shine - hoitoaine, joka sisältää karpaloa ja avokadoa. En ole aiemmin uskaltautunut kokeilemaan luonnonkosmetiikan hoitoaineita, mutta nyt on sen aika, kun nykyinen pian loppuu. Odotan jo innolla! Tässä on vähän kipakan oloinen tuoksu, mutta muuten se on makeahkon ja kivan oloinen. En usko, että tämän käyttö kaatuu tuoksuun. Myös Santen hoitoaineet kiinnostavat, sillä niistä olen lukenut kehuja. Tässä hoitoaineessa on ihanan värikäs pakkaus!

Seuraavana Eubionan henna - aloe vera - shampoo, joka hoitaa kuivia hiuksia ja tasapainottaa hiuspohjan toimintaa. Tästäkin luin ensin kehuja ja tarpeeseen tämä tulisi, sillä J:lläkin tuntuu olevan pari kuivaa länttiä hiuspohjassa. Tässä on jännä tuoksu ja se tuo mieleen jotain, mutta mitä? Ei ainakaan vielä tule mieleen, mistä tämä muistuttaa. Joka tapauksessa kivan ja raikkaan oloinen tuoksu! Shampoo itsessään on aika hurjan väristä. Johtuu luultavasti hennasta. Tuoteselosteessa mainitaan kuitenkin väritön henna-uute. Myös tällä shampoolla on kiva pakkaus!

Vihdoin sain aikaiseksi hankkia Laveran Hydro Effect Serumin. Sain joskus Biodellyn tilauksen mukana tästä näytteen ja tykästyin. Tällä hetkellä iho janoaa kosteutta ja erityisesti käytettäessä sitä Mizonin kosteusvoidetta. Hyaluronihapon tarkoitushan on sitoa kosteutta ihoon, mutta jos alle ei laita seerumia tai jotain hoitonestettä tai muuta vastaavaa, mistä se ihoon sidottava kosteus tulee? Siispä seerumia alle! Saattaa sen kosteusvoiteen vaikutus ihoonkin muuttua. Tämä lähtee heti käyttöön!

Santen raikastava kasvovesi onkin vanha tuttu ja vaikka Cattierin kasvovettä on puolisen pulloa jäljellä, piti tämä jo hankkia. Jotenkin tuntuu, ettei nuo Cattierit ole paras valinta minulle (puhdistusmaito siirtyikin meikkisienen pesuun), joten kokeillaanpa taas tätä. Ainakin ensimmäisen käytetyn pullon perusteella suosittelisin tätä muillekin!

Bonuksena sitten Avrilin luomiväri sävyssä Gris perle irisé. Tämä oli last chance - tuotteissa ja luonnonkosmetiikkaversio luomiväristä alkoi kiinnostaa ja vaivata (pitäisikö, ei pitäisi, pitäisikö, ei pitäisi, pitäisikö sittenkin?), joten pakkohan se oli napata mukaan. En siis ole aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikan luomivärejä, joten mielenkiinnolla testailen. Todennäköisesti kuitenkin joudun alle laittamaan Urban Decayn Primer Potionia, mutta onhan tämäkin edistystä ja eteenpäin, kun luomiväri olisi luonnonkosmetiikkaa.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa Green Dealista ja tuntuu kivalta, että luonnonkosmetiikkainnostus taas nosti päätään ihan tosissaan. Taas tekisi mieli vaihtaa ihan kaikki luonnonkosmetiikkaan, mutta käytetään nyt vanhoja pois, kun ei ole kovin fiksua nakata roskiinkaan mitään.

Olikos tuttuja juttuja tai löytyikö uusia himotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti