maanantai 19. maaliskuuta 2018

jälkijunassa: misellivesi / pari ostosta

Olen monissa asioissa vähän sellainen perässähiihtäjä tai jälkijunassa tuleva. Esimerkiksi kosmetiikan suhteen en ole ensimmäisenä testaamassa uutuuksia. Nyt, kun silmämeikinpoistoaine alkaa olla lopussa, tuli houkutus testata misellivettä, koska sillä olisi näppärä pyyhkiä kasvot aamuisinkin, kun veden kanssa lotraaminen kahdesti päivässä ei tunnu hipiälleni sopivan. Koska satuin olemaan ihan vain K-Marketissa, ei valikoima ollut kovin laaja. Mukaan tarttui Nivean Gentle Caring Micellar Water, joka onkin ilmeisesti uutuustuote. Jostakin aiemmasta versiosta olen monesta blogista lukenut kehuja, joten kovin kauaa ei tätä valintaa tarvinnut pohtia siltäkään kannalta. 

Olen vasta muutaman kerran tätä käyttänyt, lähinnä aamuisin tai meikin rippeiden pyyhkimiseen varsinaisen kasvopesun jälkeen, joten kummempia kommentteja tästä ei vielä ole antaa. Hyvin on ainakin noissa hommissa toiminut, joten jatkan kokeiluja mieluusti! Myös luonnonkosmetiikan misellivedet alkoivat tämän myötä kiinnostaa, mutta käytetään tämä nyt ensin loppuun. Edullisesta perustuotteesta on ainakin helppo aloittaa.


Toinen houkutteleva ostos oli Lumenen Nordic Girl! - sarjan CC-voide eli Beyoutiful Perfecting CC Cream sävyssä 1 (eikö tällä ressukalla ole nimeä?). Monet ovat tätä entisen Natural Coden CC-voidetta kehuneet, joten päätin kokeilla, kun hintakin oli alle 10 €. Onkohan tässä koostumusta muutettu uudistuksen myötä? Sitä en tiedä, enkä sitä aiempaa versiota ole kokeillut.

Jouduin kuitenkin pettymään tämän(kin) kanssa. Tämä levittyy kyllä ihanasti ja heti levittämisen jälkeen kasvot näyttävät kivoilta, joskin pahimmat punoitukset vähän kuultavat läpi. Myös tuoksu on kivan fresh, raikas, mutta mieto. Kuitenkin jo puolen päivän aikaan kasvot kiiltelevät, vaikka olen laittanut alle kosteusvoiteen ja viimeistellyt pinnan puuterilla. Ei siis missään tapauksessa kilpaile Isadoran Nude Sensationin kanssa, vaikkei sekään täysmattana pysy koko päivää. Harmi, mutta enpä enää jaksa yllättyä meikkipohjien toimimattomuudesta. Hyvin harva meikkivoide miellyttää minua. Ihan täydellistä ei ole vielä löytynyt ja löytyyköhän koskaan? CC-voide lähtee myytävien läjään.

Onko sinulla jo misellivesi käytössä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti