tiistai 27. maaliskuuta 2018

pari ripsiväripettymystä

Tykkään kokeilla uusia ripsivärejä varsinkin nyt, kun suursuosikkiani Dermosilin Sport & Beach - ripsiväriä ei enää hetkeen ole saanut. Pidän siitä, että ripsivärejä on ulottuvillani vähintään kaksi, jotta on jokin varakappale, jos yhtäkkiä toinen vaikka kuivahtaakin ja ihan heti ei pääse uutta ostamaan. Nyt onkin tullut shopattua vähän tiiviimpään tahtiin ripsivärejä, sillä kohdalleni osui pari pettymystä.

Ensimmäisenä taaempana oleva essencen get BIG! lashes volume boost - ripsari. Lash Princess Sculpted Volume - ripsariin ihastuneena tulin napanneeksi tämän essencen ripsarin, kun talvilomareissullamme kotipuoleen Lash Princessit olivat loppu, enkä jaksanut kovin montaa kauppaa lähteä kiertämään. Putkilo on kiva tasapaksu pötkylä ja harja on todella megamuhkea! Vaikutti siis lupaavalta, mutta pettymyshän tämä oli. Vaikka tätä kuinka harjailee ja sutii ja siksakkaa ripsiin, niin aika pliisu on lopputulos. Ei puhettakaan volyymistä. Massa on aika "ohutta" ja notkeaa ja harja tuntuu liiankin pehmeältä. Ehkä siinä on syitä, ettei tämä toimi. Olen silti sitkeästi tätä käyttänyt ja yrittänyt kikkailla, miten ripsistä saisi näyttävämmät, mutta aika plääh-tuote tämä on, enkä tule tätä uudelleen hankkimaan.

Toinen on löytö Huuto.netistä, L'Orealin False Lash Superstar. Tämä myytiin ihan uutena, mutta minulla on pieni epäilys, että onkohan tämä silti joskus avattu. Ei välttämättä käytetty, mutta avattu vaikka harjan tai koostumuksen tarkistamisen vuoksi. Toisaalta en aiemmin ole tätä tuotetta käyttänyt, joten tiedä sitten, onko kuivakka massa sittenkin vain ominaisuus.

Minua alkoi kiinnostaa tällainen ripsari, jossa on mukana pohjustusaine. Tässä on siis toisessa päässä valkoinen pohjustustuote, joka levitetään ripsiin ennen varsinaista väriä. Pohjustusaine on kädelle kokeiltaessa ihan kunnollisen ja suht notkean oloista, mutta tuntui, ettei tämä tartu ripsiin ollenkaan. Seuraavassa hetkessä huomaatkin, että ripset tuntuvat painavilta ja takertuvat alaripsiin. Kenties liikaa? Harja pohjustustuotteelle on tiimalasin mallinen. Toisessa päässä on musta värimassa ja kaareva harja. Ihan toimivalta vaikuttaa tämäkin värimassa. Tässä on mukana pidentäviä kuituja, mutta minulla ripset jäävät silti omituisiksi tyngiksi. En siis saa tällä edes niin pitkiä ripsiä, mitä jollakin tavallisella ripsivärillä. Siro ja ohut kärki jää siis ikään kuin puuttumaan ripsistä. Enkä nyt siitä tuuheudestakaan tiedä. Ei mitään megalomaanista. Pettymys siis tämäkin, vaikka on pohjustusaineet ja pidentäviä kuituja. Höh. Ehkä vielä annan mahdollisuuden tällekin?

Jos ajatellaan näiden kestävyyttä, niin siinä molemmat kyllä pärjäävät. Ripsarit ei ole pitkin naamaa työpäivänkään jälkeen ja essenceä ainakin on ollut ripsissäni tallillakin. Mutta volyymi, pituus ja näyttävyys jää puuttumaan, vaikka niihin saatan yltää ihan perusripsareillakin. Kaikki eivät tokikaan sovi kaikille, mutta silti tuntuu hassulle, että jotkut ripsivärit toimivat toisilla ja toisilla taas ei millään. Käyttökohdehan ovat niinkin yksinkertainen asia kuin ripset! Miten ne ovatkin kaikilla niin erilaiset, vaikkei merkittävää eroa päälle päin huomaisikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti